Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Den nakna sanningen är inte så svår att urskilja längre.
Den nakna sanningen är inte så svår att urskilja längre.

Svenska mäns penisstorlek nedjusteras efter kraftigt ökad användning av tighta joggingbyxor

Publicerad: 2011-09-20

En nästan explosionsartad ökning av män som joggar i tighta joggingbyxor har fått en oväntad bieffekt. 

Efter att tusentals män nu helt öppet visar sig i ett plagg som inte döljer det så kallade "paketet" i samma utsträckning som jeans och chinos gör har Socialstyrelsen och Folkhälsoinstituet kunnat göra en bättre uppskattning av svenska mäns genomsnittliga penisstorlek.

Gerd Hambréus är projektledare för "Projekt Penis" som är ett samarbete mellan de båda organisationerna:

- "Projekt Penis" är ett fortlöpande projekt.Tidigare har vi tagit in penisstorleksinformationen direkt från de svenska männen, men den informationen är osäker. Det bästa är att arbeta på fältet och när en sådan här unik möjlighet uppenbarar sig så sätter vi in alla resurser vi har. Vi är nu ett tjugotal personer som arbetar på fältet.

- Vi har gjort fältstudier tidigare, men då i liten skala. Det har varit några män som haft i uppgift att snegla på andra mäns penisar i offentliga duschar.

- Men det vi nu har kommit fram till med den här nya fältstudien är att den informationen vi fått direkt från männen har visat sig överdriven. Ibland med flera centimeter. Genom den extensiva användningen av tighta joggingbyxor har vi nu kunnat justera ned den svenske mannens genomsnittliga penisstorlek vid slakt tillstånd till 3,9 centimeter.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev