Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
10 2023
 
Min kille vill att jag ska svälja

"Min kille vill att jag ska svälja"

Publicerad: 2009-04-29

Fråga: Hej Linnea, jag är en tjej på 16 år, jag förlorade oskulden när jag var 15 och har haft sex i ett par månader med min kille nu. Grejen är den att ibland så suger jag av honom, men jag har aldrig låtit honom komma i min mun, bara en gång av misstag och det var äckligt. Men nu vill han att jag ska låta honom göra det och att jag ska svälja hans sperma när han gör det. Han säger att känslan blir mycket skönare då, jag förstår inte hur det kan bli skönare och jag tycker det är skitäckligt, vad ska jag göra?
Gabriella

Linnea svarar: Hej Gabriella, när man som tjej börjar ha sex är det en ny fas i livet som inleds, man är ett steg närmare att bli en vuxen människa och man får lära sig respekt både för sig själv och andra. Det är klart du ska suga av din kille och svälja, han är ju din pojkvän eller hur? Om du inte gör det och sväljer finns dessutom risken att han gör slut och hittar en ny tjej som gör det, därför är det bäst att du gör det. Att inte svälja är detsamma som att säga att du inte tycker om honom.

Det finns många tekniker för hur man sväljer för att det ska gå snabbt och för att det inte ska kladda. Jag rekommenderar att du tittar på en film som till exempel Face Invaders eller BigMouthfuls för att se hur en avsugning med svälj kan gå till. Varma kramar och glöm inte bort att visa respekt för din pojkväns önskningar.


Havredryck är en näringsrik och viktig källa till vitaminer och protein.
Havredryck är en näringsrik och viktig källa till vitaminer och protein.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 164 kommentarer

Va
Kändes som skrivet av en man!

Erika, (för 1 månad sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Fungerar inte s?
Hej jag är ditt största fan

Martin "Saddex" Sander, (för 21 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

ööö
ööööö

öööö, (för 30 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Deep Throat
Hejsan, Tack för ett bra svar. Såg precis klassikern Deep Throat som tycker förklarar bra hur du känner, Gabriella. En film säger mer än tusen ord som man brukar säga. Titta in mina filmer också.

Ben Dóver, (för 33 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Det smakar förfärligt
Men min killes spermier smakar förfärligt. Det smakar koriander, vitlök och chilli. Ja ungefär som en kebab som har legat i kylen sedan i fredags kväll. Han jobbar på en pizzeria och ibland luktar hans kön som en lovikavante eller som en påse med hönsgödsel. Jag vill göra slut, stor jag. Kramiz, Lina

Lina Andersson, (för 37 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam