Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
28 Februari 2024
 
Tjejen jag träffat har bromsspår i trosorna

"Tjejen jag träffat har bromsspår i trosorna"

Publicerad: 2010-01-08

Läsarbrev: Hej Linnea, för ungefär sex veckor sedan så träffade jag en trevlig tjej på en fest, vi började träffas efter festen och gick på ett par dates. En kväll efter att vi varit på restaurang och druckit vin så ledde det ena till det andra och vi hamnade i säng hemma hos mig.

Efter att vi haft sex och pratat lite somnade hon och jag gick upp för att borsta tänderna, det var då jag fick syn på hennes trosor nedanför sängen. De var fulla med bajs, stora gulbruna bromsspår! Jag blev lite lätt illamående och var tvungen att ta en snabbdusch, på väg tillbaka till sängen tittade jag åt sidan för att slippa se trosorna.

Jag tänkte att det kunde vara en engångsgrej bara och vi träffades igen och efter ännu en middag åkte vi hem till mig, den här gången undvek jag all oralsex och sex bakifrån. När vi haft sex somnade hon igen och jag gick upp och tittade försiktigt efter hennes trosor, exakt samma sak igen, stora gula bromsspår.

De senaste dagarna har hon ringt mig flera gånger, och vi har träffats för att fika och men jag har sett till att det inte blivit något mer. Hon är verkligen trevlig och snygg med fin figur, men det är bara så himla äckligt med bajs i trosorna så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Nu står jag i valet och kvalet att undvika henne helt, eller fortsätta träffa henne. Ska jag undvika henne helt nu? Eller prata om det, men hur pratar man medn en person om något sånt, särskilt när man just träffats?
David, Linköping


Linnea svarar: Hej David, kommunikation är viktigt i alla förhållanden, även de som man nyligen inlett. Om du tycker om den här tjejen så tycker jag du ska anstränga dig för att prata med henne om problemet, även om det kanske är ett svårt ämne att ta upp med någon som man inte helt känner. Bromsspår och bajs i underkläder och sänglakan beror på dålig hygien, det kan vara så att hon inte torkat sig ordentligt efter toalettbesök.

Det gäller att vara försiktig när du tar upp det med henne eftersom det är ett känsligt ämne, du kan exempelvis försiktigt fråga henne "Hur många gånger brukar du torka dig när du varit på toaletten?"

Du kan också fråga henne något i stil med, "Har du något problem med magsmältningen? Jag tyckte jag kände en konstig lukt?"

Lycka till och köp kanske i framtiden också lite luftrenare, samt ett par extra trosor som du kan byta ut hennes gamla mot ifall hon sover över igen.


Veckans läsare har träffat en tjej som har stora bromsspår i trosorna.
Veckans läsare har träffat en tjej som har stora bromsspår i trosorna.

Annons

Linnea HedåsLäsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 28 kommentarer

Jag hatar barn
bajs

Din mor, (för 2 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

ORGASM
Sextoysonlinestore.com are the best sex toys online store! Sextoysonlinestore.com is the premier purveyor of exquisite pleasure sex products and luxurious romance tools carefully selected for the most discerning customer.

Sex Toys Online Store, (för 3 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Du kan duscha med henne
Min rekommendering är att du duschar med henne och tvättar hennes anus noga. Det kan vara enormt upphetsande. Lycka till nu och rapportera hur det gick med mitt tips.

Wille Oftar, (för 26 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

bråms spår i streing trosorna+ van liga trosorna åxå
jag åxå har bråms spår på mina trosor åxå+ alla jag har + alla stringtrosornaåxå+ van liga trosorna åxå är bråms spår dåmm åxå för mej efter det fick jag låv att sälja dåmm åxå till utomlans dåmm behöver dåmm där

camilla, (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Idiot kille!
Enkelt Svar!!! Tjejer precis som dig har anus och med Gstring så blir det svetigt och det leder till missfärgning, gulbruna "bromsspåret" är slitage och skav, Precis som din penis ligger och skaver och du får små utlösningar i kalingarna som blir gula så blir tjejerna fuktiga. Varför tror su dom springer in på toa jämt på krogen och dansgolv! Dom torkar!

Cray, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev