Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Supportcentret i Bishek är fortfarande öppet
Supportcentret i Bishek är fortfarande öppet

Ny lyxsupport från Telia

Publicerad: 2008-11-10

Telia har i dagarna lanserat en ny Premiumsupport, en ny tjänst som kostar 199 kronor per samtal. På 20 minuter ska man få hjälp med alla problem kring datorn samt trådlöst nätverk, i annat fall kostar det ingenting.

- Våra undersökningar visar att folk som inte kan något om teknik är beredda att betala det här ockerpriset för att till exempel få sin skrivare att fungera eller hitta en ikon som man av misstag deletat från skrivbordet, säger Kenneth Jönsson på Telia.

- Vi kommer naturligtivs aldrig att svika våra mindre bemedlade kunder, det gamla supportnumret finns fortfarande kvar. Våra kunder kan alltid ringa gratisnumret under de utanonnserade öppettiderna och prata med en representant vid det outsourceade supportcenret i Bishek, Kyrgyzsthan.

Den nya Premiumsupporten har ifrågasatts av de som menar att Telia ska kunna stödja sina produkter utan att ta betalt. Kenneth Jönsson menar dock att många av de samtal de får inte rör deras produkter utan är generella datorfrågor.

- Denna satsning är helt i led med våra vanliga tjänster och vårt affärsmotto, "Dyrast tjänst med sämst support."

Staffan Eriksson 14, medlem i det  nybildade nätverket "Telia lurar min farmor", kommenterar;

- Det blir ingen hundralapp för mig i fortsättningen när jag hjälper farmor, så nu stjäl jag den från hennes väska istället, fucking jävla Teliajävlar.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev