Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Man befarar att nästa Iphone kan vilja förgöra dess skapare.
Man befarar att nästa Iphone kan vilja förgöra dess skapare.

Iphone 4 förstår ironi

Publicerad: 2010-06-14

Apple har nyligen släppt den nya generationens Iphone, kallad Iphone 4G. En ny, så kallad mobiltelefon som bland annat går att ringa och skicka textmeddelanden med. 

Enligt Apples egna tester är Iphone 4G, den i särklass mest intelligenta mobiltelefonen som finns på marknaden just nu. Man har upptäckt att Iphone 4 har en tredjeklassares intelligens, och att den inte bara kan gå på alla dessa trender som har med coca cola-jojjos och "Fruit of the Loom"-tröjor att göra, utan att den även förstår ironi. 

Det gör alltså Iphone 4G smartare än den genomsnittlige Flashbackanvändaren, vilket Svenskbladet rapporterat om tidigare.

Att den förstår ironi markerar telefonen genom att skratta. Säger man något ironiskt, till exempel i ett telefonsamtal, kommer telefonen att skratta - och beroende på hur rolig själva ironin är, skrattar den i kortare eller längre stunder. Ungefär som en människa.

Själva skrattet är dessvärre förinspelat av skådespelerskan Fran Drescher och går tyvärr inte att byta mot annat skratt.

Dock är Apple nu oroliga vad för monster de kan skapa i och med nästa generations Iphone, den som troligen kommer heta Iphone 5.

Under ett blixtinkallat styrelsemöte visade man filmen "The Matrix" från 1999 och tog flera snabba beslut. Detta eftersom man befarar att Iphone 5 kan utveckla en egen, sektlik religion och vilja ha ihjäl sin skapare.

Bland annat beslutade man att bygga en stor fästning under marken som gå under arbetsnamnet "Zion", där Apples VD Steve Jobs kan gömma sig den dagen man släpper Iphone 5.
Sedan ska man lokalisera en man vid namn Mr. Andersson, som även använder sig av smeknamnet Neo.

Uppdraget att hitta den här Neo har Apple outsourcat till skådespelaren Laurence Fishburne, eftersom han gjorde det i filmen.

 

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby