Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
"Tvåhundrafemtio... kå-ge är rätt mycket va?
"Tvåhundrafemtio... kå-ge är rätt mycket va?

Extremt vältränad man osäker på vad förkortningen "kg" står för

Publicerad: 2014-05-22

Gymmet V-class i Västerås, Västmanland, har ett hundratal betalande medlemmar som varje dag lyfter tungt och springer på stället. 

Efter att ha tränat på gym sedan han var 16 år gammal har Martin "Mike" Eriksson, nu 31, byggt upp en ansenlig muskelmassa. Muskler som han underhåller 4 til 5 dagar i veckan på gymmet V-class.

Martin arbetar med reklam och ligger bland annat bakom Bet365:s kampanj där en vuxen man står och säger "Boom" bland ett häftigt datoranimerat high-tech-landskap.

På fritiden spelar Martin gärna nätpoker eller också tar han nya profilbilder till Facebook. Gärna i badrumsspegeln efter en dusch.

Efter snart 16 år på gymmet är Martin dock osäker på några saker. Bland annat hur mannen som sitter och ger ut  proteinbars från proteinbarsautomaten får plats där inne, eller hur man spolar på toaletten, samt vad förkortningen "kg" som man kan läsa på de fria vikterna står för.

Martin har ännu inte vågat fråga någon, för han "vill inte verka dum".

- Men ibland kommer det fram folk och frågar om det är jag som inte har spolat på toaletten. Då brukar jag le och se snäll ut, då brukar det gå bra, säger Martin.

- Och om inte det funkar och de börjar jiddra så kan man alltid slå de jättehårt i huvudet med en spade.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!