Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Nu när Abele kommit in i Riksdagen finns viktigare saker att göra.
Nu när Abele kommit in i Riksdagen finns viktigare saker att göra.

Det var inte Anton Abeles kompis som blev knivhuggen till döds på Sergels torg

Publicerad: 2011-05-16

En 21-årig man blev i helgen knivhuggen till döds mitt på Sergels torg i centrala Stockholm.

Efter att måndagen passerat och Anton Abele inte manat till manifestation mot gatuvåldet i samtliga medier, har man nu gått ut med ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet förklarar man att mannen som blev knivhuggen till döds på Sergels torg sannolikt inte var Anton Abeles kompis, och "då är det ju svårt att uppbåda engagemanget att mana till manifestation mot gatuvåldet", som det står det att läsa i pressmeddelandet. 

Det var efter att Abeles kompis Riccardo Campogiani misshandlats till döds på Kungsholmen som Abele startade Facebookgruppen "Bevara oss från gatuvåldet" och därefter manade till manifestation på Sergels torg mot just gatuvåldet. Men denna gång är det tyst från Abele. 

Den nu döde mannen blev, medan blod och liv rann ur honom, handfängslad av väktare som kom till platsen. Och det tog tio minuter för ambulansen att nå till den mest centrala platsen i hela Stockholm. Men inte heller något av detta har Anton Abele manat till någon manifestation mot. 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

Suck
Att vänstermedia måste politisera allting! Bara för att Anton inte behöver avleda uppmärksamheten från sin egen inblandning, betyder inte att han struntar i gatuvåldet. Från säkert håll sägs det att Anton har köpt nya knivar och snart engagerar sig på nytt. Take that gnällspikar!

Jens-Jasper G., (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Oväntat
Sådan är borgerligheten.

Socialistslyngel, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Varför? Därför!
Det beror på att Anton Abeles prioriteringar inte omfattar saker som berikar honom själv eller hans vänner. Vänta, det har ett namn... Just det! Moderat!

Max von Meurling, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam
Twingly BlogRank