Amazon.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
5 Oktober 2022
 
En 30 år yngre Mona Sahlin var partiets förstahandsval, menmen.
En 30 år yngre Mona Sahlin var partiets förstahandsval, menmen.

(S) söker skitsnygg tjej som ny partiledare

Publicerad: 2010-11-19

Kaoset i Socialdemokraterna har präglat de senaste veckornas medierapportering, med Mona Sahlins avgångsbesked som klimax. 

I och med Monas avgångsbesked började skriverierna om vem nästa partiordförande skulle kunna bli att ta ordentlig fart.

Dagstidningarnas nya giv är tydligen att studera vadslagningsföretagens odds och bygga nyheter på dessa, vilket resulterat i att Socialdemokraterna insett att de inte har någon med tillräckligt låga odds att satsa på som ny partiordförande.

Istället har partiledningen valt att söka brett, utanför Riksdagens ledamöter. Enligt vadslagningsföretagen finns det bara tre stycken personer eller personlighetstyper som folk som betlar tycker skulle vända på Socialdemokraternas sjunkande opinionssiffror, och Svenskbladet har tagit del av listan. Dessa tre personer eller personlighetstyper är:

  • Gunvald Larsson (hård birollsfigur i de mycket populära"Beck"-filmerna. Spelas av den omåttligt populäre skådespelaren Michael Persbrandt)

  • Chris Nolan (regissör som bl.a. gjort "The Dark Knight" och "Inception", och därför, av många unga män klassad som "geni")

  • En skitsnygg tjej, typ Tuva Novotny 

Enligt vadslagningsföretagen tycks det dock som att det lutar mot att socialdemokraternas nya partiordförande kommer att bli en skitsnygg tjej, typ Tuva Novotny, om man ser till oddsen som betlande män i åldern 18-55 sätter.

Socialdemokraternas partiledning säger sig vara nöjda med sållningen. Helst hade de sett att Mona Sahlin, fast 30 år yngre skulle kunna ta över, men det tycks inte som att den tidsmaskin Thomas Bodström är i USA för att köpa fungerar så bra, och därför har man valt att gå på den nya vadslagningslinjen.

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

Yes
På den gamla goa tiden så var alla politiska brudar riktiga tokfior! Hujeda mig! Nu är det bara Sarah Pahlin som man vill sätta i daimkrysset.

Rd_Man_68, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Nej nej NEJ!
We want the GÖRAN back again! Sådeså!

Blind-Anders frn Fengersfors, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Lågodds?
Jag tror de kommer att vaska fram Leif Loket Olsson...

Peter Andersson, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank