Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
Jan Emanuel fick jävligt bra betalt för sitt hus på Gotland ska ni veta.
Jan Emanuel fick jävligt bra betalt för sitt hus på Gotland ska ni veta.

Jan Emanuel återigen i blåsväder

Publicerad: 2009-04-15

En mängd stölder har nyligen anmälts i riksdagens tjänstematsal på Drottninggatan, det rör sig om föremål som bestick, glas och muggar. Incidenterna började ungefär samtidigt som Jan Emanuel Johansson tillträdde som riksdagsman, inga anklagelser har dock riktats mot Jan Emanuel men en kvinna ur serveringspersonalen som vill vara anonym berättar om en incident där hon sett Jan Emanuel uppföra sig besynnerligt.

- Det var precis efter rusningstiden vid kl 13, en tjänsteman vid utrikesdepartementet hade just ätit klart och lämnat kvar ett halvt glas mjölk och en tallrik full med servetter och matrester. Jan Emanuel gick över vid hans bricka blixtsnabbt, först slukade han mjölken och sen såg det ut som att han stoppade besticken innanför sin kavaj, berättar kvinnan.

- Därefter skyndade han sig ut, men stannade för att dricka upp en halv kopp kaffe som någon lämnat vid ett bord precis vid utgången, berättar kvinnan.

Svenskbladets undersökande reporter Birger Ollonborg har gjort efterforskningar och hittat en profil på eBay som säljer just bestick, muggar och liknande prylar. Namnet på profilen som säljer dessa föremål är janne-emanuel-johansson, dock är det inte känt vem som står bakom profilen och Svenskbladet vill göra klart att de inte beskyller Jan Emanuel för stöld.

När Svenskbladet via telefon söker Jan Emanuel för en kommentar får vi först höra av en person med hög pipig röst att Jan Emanuel är upptagen med att föna håret. Efter 10 minuters tjat övergår dock den pipiga rösten till en röst som låter mer som Jan Emanuels egen och deklarerar;
- Huset är sålt nu så lägg ner va! Fattar ni!
Därefter slängs luren på och upprepade ringningar till Jan Emanuels bostad förblir obesvarade.

Riksdagens tjänstematsal säger att det är bekymmersamt med stölden av bestick och muggar eftersom man nästan har slut på pengar för sånt och måste köpa in nytt, eventuellt kila över till slottet och tigga ett par bestick av kungen.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 6 kommentarer

Re: Sanningen
Krille sa att du var så ful så han kunde inte låta bli att slå dig. Klaga inte för då jeklar.

Janne E Johansson, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Sanningen
Jag pröjsade 5000kr och fick stryk. Inga koppar fick jag.

Kurre Kurredutt, (för 57 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Janne, vår käre Janne
Småsint, har även sett Janne låtsas lägga småmynt i Indianernas upplagda pengahatt och smugit till sig sedlar.

john bon snor, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Köpes
Du får köpa 6 stycken plus 6 knivar och 6 gafflar för 2500:- okej. Sätt in pengarna på mitt konto så kommer grejerna med bud. Du betalar budet 500:- i näven när han kommer. Han åker Harley Davidsson och har en svart skinnväst med ett fint märke på ryggen. Okej.

Janne E Johansson, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Köpes
öh, Janne. Trorjag köpte 6 koppar av dig på tradera men nu har jag haft sönder en. Känns tråkigt att inte längre ha ett jämnt antal. Kan du möjligen ordna fram 2 till så kan jag ha en i reserv. Syns på tradera!

Kurt Kragballe, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank