Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
1 Oktober 2022
 
Alkohol: härligt, härligt.
Alkohol: härligt, härligt.

Alkohol fortfarande det bästa som finns i hela världen

Publicerad: 2012-04-27

Som social markör för festlighet och arbetsveckans slut har alkohol fortfarande en ohotad förstaplats. Endast följt av sex med en mycket kompetent partner.

Trots vissa mindre bieffekter är alkohol alltså det bästa som finns i hela världen (endast hotat av sex med en mycket kompetent partner).

IOGT-NTO, som arbetar för att svenskarna ska sluta att dricka jobbar alltså i en ordentlig uppförsbacke. Men det är ju å andra sidan jävligt konstigt att de motarbetar det som är det bästa som finns i hela världen. 

Aldrig ska man bara få njuta av att ha kul och festa utan att någon trist organisation motsätter sig det. Kom igen, det är ju fredag och löningshelg, då kan man väl bara chilla och ha det skoj, liksom. Trist jävla organisation.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 15 kommentarer

förebyggande
alkoholen kan avsluta ditt liv,dina mål,dina drömmar,din familj,din hem,inte spela med alkoholen!Det är en drog och inget läkemdel är ofarligt ok?

Miguel Maranatha, (för 26 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Alkohol
Detta med att alkohol. Det finns ju så många sorter...vilken ska man välja? Och allt det där... Vad många känner till så är ju inte Genver särskilt populärt och inte punsch heller. Alla vill ha hennessy med trocadero och kanske ett ostron eller en räka...

Mature busé, (för 31 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

5 % av swe befolkning alkoholister? 10 % i riskzonen?
Årligen kostar det ca 35 miljarder av våra härliga skattekronor för beroendevård i Sverige. Så inte konstigt att skatten på alkoholen är hög samt att det är monopol på försäljningen. Sen så är den det mest cancer framkallade ämnet på köpet om man tycker om att leva lite "wild and crazy" så är det en utmärkt produkt att korta ner livstid med. Www.investeringstipset.se/nyemission-bolaget-som-ska-revolutionera-beroendevarden/

Mac , (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

,.,.,
,..,.,,..,

,k.., (för 32 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Svenskbladet ljuger
Det är inte sant att alkohol finns i hela världen. Hur kan det då vara bäst där? Va? VA???

Grillfest med cleuse, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank