Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Efter ett år intensiv träning på Dalikliniken fick Viggo gå med klyka under skinkan
Efter ett år intensiv träning på Dalikliniken fick Viggo gå med klyka under skinkan

Viggos skinka blev jättelång på Dalikliniken

Publicerad: 2011-04-04

Viggo Norén var i början nöjd med träningen på Dalikliniken, kilona rasade och magrutorna började framträda.

Viggo berättar att han också tyckte om sin lille spanske tränare Salvador, en man med intensiv blick och lustiga vaxade mustascher. Utan Salvador hade han aldrig fått sin eftertraktade tvättbrädemage på så kort tid. 

- Jag var så upptagen med att studera min fina platta mage att jag först inte la märke till skinkan. Gick ju mest i mjukisbyxor.

- Men så skulle jag på fest, och ja, jag hade liksom inget snyggt nu, tyckte jag, allt hade blivit för stort, så jag gick till JC för att köpa jeans, men de satt skitkonstigt.

- Jag bad om nya hela tiden tills tjejen som hjälpte mig kom in i omklädningshytten och började asgarva och rusa därifrån. Hon hämtade en annan tjej som också asgarvade och en till och sen började det komma kunder och jag fattade ingenting och de fotograferade mig med sina mobilkameror. Först trodde jag att de tyckte jag var snygg, så jag posade lite, jag tänkte bara på magen hela tiden. Så de fick fotografera en stund. Det kändes fint liksom.

- Men... Det var i den andra spegeln jag såg liksom en lång hårig limpa som hängde och dinglade baktill. Jag trodde det var mjukisbrallorna som fastnat, men ja, det var röven, min nakna röv. Knappt en meter lång. Släpade nästan i golvet.

För Viggos del blev det alltså inga nya byxor på JC, han uppsökte istället sin husläkare som genast plockade upp sin mobilkamera och började fotografera och skicka runt bilderna till vänner och bekanta. Fast han sa att han skickade dem till en känd plastikkirurg.*

Husläkaren meddelade att det var inget han kunde göra i nuläget, annat än att erbjuda Viggo en klyka att lägga skinkan i.

Viggo Norén håller sig i hemmet med sin klyka och har blivit mycket folkskygg. Han väntar på en tid på Picassoinstitutets plastikkirurgi.

- Jag har hört att de kan göra underverk med människor där. Kanske lite fyrkantiga typer, men jag gillar ett inrutat liv med tydliga ramar. Så det ser jag fram mot, säger Viggo med ett osäkert leende.

 

*Svenskbladet har sett husläkarens bilder cirkulera på facebook och andra sociala medier.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Annons
Cuzz Cazooka