Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
Hundratusentals nördar världen över hoppas nu bli av med sin oskuld.
Hundratusentals nördar världen över hoppas nu bli av med sin oskuld.

Nördar välkomnar svininfluensa

Publicerad: 2009-05-01

Världens nördar har välkomnat svininfluensan med öppna armar då de är övertygade om att en desperat situation med dödsångest kan få kvinnor att äntligen vilja hoppa i säng med dem.

Forskning har bevisat att krissituationer såsom naturkatastrofer, epidemier och krig ökar libido hos män och kvinnor, andra världskrigets anses exempelvis enligt dessa teorier vara förklaringen till att Sverige har en sådan stor generation 40-talister, i kristider planerar människan mindre och söker dessutom trygghet och tröst.

Jonathan Karlström 25 berättar;
- När jag diskuterade det här med de andra killarna på modellflygplansklubben så var alla överens, om människor börjar dö som flugor till höger och vänster så kommer alla vilja ha sex innan de dör, eller ha sex för säkerhets skull ifall de skulle dö. Nu kommer jag äntligen få se en annan kvinnas bröst än min mammas!

Torsten Ehn 31 instämmer i denna åsikt;
- Jag känner på mig att detta kan bli en vändpunkt, enligt alla böcker jag läst, de flesta av JG Ballard och Isaac Asimov, tar instinkterna över i dessa situationer och människor förvandlas till desperata djur under de sista dagarna innan världen går under. Med lite tur kommer jag säkert att få ligga nu!

En av de äldre nördarna, Egon Filkarp 44, ser också möjligheterna i situationen;
- Svininfluensan kommer lösa min situation på ett sätt eller annat, antingen blir det att man får nuppa, eller så blir det, ja du förstår ...

En av de icke-nördar vi träffat bekräftar rent allmänt den raggningssituation som råder i samband med svininfluensan;
- Det är definitivt enklare att få tjejerna att gå med på mer kinky saker i det rådande klimatet, bara häromdagen lyckades jag övertala en tjej att det var sista chansen för henne att prova analsex innan vi alla går under i ett frustande och hostande influensamoln, berättar Thomas Saltberg 32.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!