Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
1 Oktober 2022
 
De flesta män har "the dark side" på sin önskelista.
De flesta män har "the dark side" på sin önskelista.

Carl XVI Gustaf har besökt "the dark side"

Publicerad: 2010-11-08

I den nya skandalomsusade boken Carl XVI Gustaf - Den ofrivillige monarken, påstås kungen ha haft ett förhållande med artisten och mediaprofilen Camilla Henemark.

Huruvida dessa anklagelser är sanna eller inte är okänt, men de hindrar dem inte från att påminna tusentals svenska män om deras fantasier och ambitioner.

Färsk statistik visar att endast 4,7% av den manliga befolkningen i åldern 16-45 har varit på "the dark side" någon gång i livet, trots att de allra flesta haft det som mål. Men med det låga antalet svarta kvinnor boendes i Sverige är det många som aldrig kommer att få förverkliga drömmen.

Leif Pettersson 47, gift sedan 12 år tillbaka berättar om sina forna ambitioner;
- När jag var en ung kille i tjugoårsåldern ville jag också besöka "the dark side", men så blev det inte. Och nu när man är gift med barn är det för sent, alla kan inte göra som kungen.

En som hade större tur med romanserna är Emil Spångberg 26 från Spånga, han besökte the dark side 2001 i samband med en klassfest;
- Jag minns det som igår, jag var 17 år och det var en adopterad tjej i min parallellklass, jag tror hon var adopterad från Senegal och hette Sara eller Sabina eller något sånt. Jag var helt oförberedd och blyg, men hon hade spanat in mig innan, tog mig i handen och vi smög iväg.

Göran Stollerud, psykologiprofessor med inriktning på manliga beteenden har kommenterat fantasierna;
- Förr i tiden brukade det vara, en blondin, en brunett, en svart, en fransyska, en latinska samt en cirka 20 år äldre kvinna. Hans majestät är ju en berest man och han lär nog ha betat av denna lista ett par gånger om.

- I dagsläget har vår världsbild och internationella kontakter förändrats, idag är det en blondin, en brunett, en thailändska, en svart tjej, en ospecificerad flicka med silikonbröst och den äldre kvinnan har idag bytt benämning till MILF, förklarar Stollerud.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: svd sydsvenskan DN DN2 DN3 DN4 Svd2 affarsvarlden svd3 affarsvarlden2 aftonbladet aftonbladet2 aftonbladet3 aftonbladet4 SVT SVD4 DN5 DN6 SvD5
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 9 kommentarer

Nya uttryck
KILF and QILF.

Pernilla Henemark, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

The king
He can do whatever he want,s He is the fucking King!

Il Capo, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Daniel
Söker man på kungen på www.darkside.se så får man ju en hel del träffar så det är ju inte helt omöjligt!

Daniel, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Ett påpekande
Jag vill bara vänligen påpeka att kungen även har haft "att gör det med en samkönad" på sin liste den punkten betade konungen av redan på det vilda 70-talet i ett inte tillräckligt mörkt rum på nattklubben Alexandra.

Terass Wahlborg, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Jag trodde....
... att "The dark side" var i 2:an och inte ett negerknull... Men ja, varför inte bägge ?

Lennart, (för 52 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank