Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Måndag
20 Maj 2024
 
Ångest, olycka, ond bråd död - just DU kommer att drabbas
Ångest, olycka, ond bråd död - just DU kommer att drabbas

ALLA skall dö - ångest och oro

Publicerad: 2009-03-20

Finanskris, kvarglömd påslagen spis, unken morgonfis...Alla de vardagliga problem som gemene man (såväl som kvinna) tampas med vardagligen framstår som en droppe i havet mot den översvärmande katastrof som hägrar runt hörnet.

Nya rön avlöjar att en frisk människa sällan lever längre än 70-90 år, i vissa sällsynta fall 100 och över, men det är endast 0.02% av befolkningen som kan räkna med sådan tur. Rapporten, som producerats av Folkhälsoinstitutet visar även att det inte tycks finnas någon garanti för "ett liv efter detta livet", rapporten är dock oklar exakt över vad som finns efter livet, dvs döden.
 
Varje enskild människa kommer att dö. Ingen kommer att skonas. Enligt rapporten finns det inga bevis för en människa som inte har dött, därmed inte sagt att det inte finns någon som har levt i all evighet, dock har man inte funnit bevis för en sådan.
 
Svenskbladets prognos visar på att först ut att drabbas är pensionärna - rent statistiskt sett. Den skoningslösa allsmäktiga plåga med ond bröd dåd som utgång kommer inte att visa dessa bräckliga invånare på samhällets bottenskikt någon som helst nåd. Svenskbladet kände att det var dags att känna på pulsen på stan och skickade ner sin utsände, beväpnad med ett klassiskt grävande journalistiskt sinne samt en nypolerad promenadkäpp ut i den friska vårsolen för att fiska fram några kommentarer från vanliga, tyvärr allltför dödliga människor som korsar vår väg.
Gurli von Snopping kommenterar upprört och hysteriskt snyftande den kommande förödelsen:
- Det är fruktansvärt. Jag är snart 80 år. Dum i huvudet. Dåliga ögon. Kan inte läsa. Ska det behöva vara så här?
Arne O´Persson, fyrtiotalist tillika humorbefriat as prackar uppjagat på vår utsände med följande tröttsamma utsvävningar:
- Jag tycker det är för djävligt...rent ut sagt! Att sånt här...jävla...SATTYG skall få förekomma. (upprört flämtande) Kan inte regeringen göra något? Och polisen - vad gör dom? Jag är skattebetalare och betalar skatt!
 
Även Svenskbladets e-postinkorg får reaktioner i form av en aldrig sinande ström av oroliga läsarmail. Signaturen LoveliPussicatt_92 säger exempelvis:
- Asså, ja vet inte… Måste ja ta en bloggpaus nu?
Vidare kommenterar signaturen Skogsturkens kompis:
- Fan jag började den gråten nästan när jag läste om ditt fucking javvla rapport va. Lyssna. Den som har skrivet det skafåstryk. Om inte det går, så knarka kompis.
I synnerhet ett mail fångade uppmärksamheten hos redaktionen på Svenskbladet. Den engelskspråkige (nåja) Cornelius Aaron R. Grzesiek mailar oss en kryptisk, men engagerande dikt från utlandet (oklart vilket) som näst intill genast sätter griller i huvudet:

At last you''ve found a girl that''s hot
You wanna nail her juicy twat.
She''s so attractive, she''s so nice!
But would your penile size suffice?
Not sure she will long for more?
You need a dic''k she would adore!
But how to get it long and thick?
Your only hope is MegaDik!
You''ll get so wanted super-size
And see wild craving in her eyes!
Your shaft will slam her poon so deep,
Tonight you''ll hardly fall asleep!

So try today this magic p''ill
And change your life at your own will!

 
Svenskbladet har inte - trots timtals lång och mödosam tankeverksamhet - kunnat tolka innebörden av det sistnämnda mailet, men anser att situationen är så pass alarmerande att alla berörda förtjänar att få komma till tals med sin uppfattning om det massiva hot som hägrar - och slutligen kommer att drabba oss alla. Tolkningar på mailets innehåll mottages tacksamt.


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam