Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Såhär ser framtiden ut enligt bankerna.
Såhär ser framtiden ut enligt bankerna.

Greklandskrisen en täckmantel för total destruktion

Publicerad: 2015-07-06

Experter varnar nu att bankkrisen i Grekland bara är en del av en större plan. Bankerna kommer inte att nöja sig förrän de har förstört allt i världen som inte är en bank.

Analytiker anser nu att den globala sammanslutningen av banker har en plan som avser att få alla i hela världen att gå i konkurs för att sedan döda dem.

Professor i nationalekonomi Jan-Erik Hjelm vid Stockholms universitet förklarar;
- Första stadiet var att låtsas att vi var inne i en högkonjuktur så att folk tog stora lån för att köpa bilar eller hus.

- Det andra stadiet var att hitta på någon fejk och udda kris för att krossa den innan så lukrativa bostadsmarknaden.

- Tredje stadiet var att begära skitmånga miljarder i stöd från Riksbankerna så att Staten står på gränsen till kollaps.

- Vi är nu inne på stadie fyra, där Grekiska staten går i konkurs och bankerna vägrar hjälpa till, och dessutom vägrar sänka räntan så att alla privatpersoner går i konkurs och svälter ihjäl, sen följer resten av EU-länderna, förklarar professor Hjelm.

Bankerna kommer efter detta att härska över en tom planet lik framtiden i den där nya filmen Mad Max III, där städer vittrat sönder och skelett ligger på gatorna, bankerna kommer ta alla plånböcker från liken och länsa alla lägenheter på privata ägodelar.

Bankerna kommer sen att cementera över alla rester från det gamla samhället och bygga ett nytt samhälle där allt som existerar är feta giriga människor som lånar pengar till varandra.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!