Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Apple-entusiasten i mitten hukar under bordet för att dölja sitt masturberande.
Apple-entusiasten i mitten hukar under bordet för att dölja sitt masturberande.

Ny Apple-butik har runkbås

Publicerad: 2012-09-24

Förra veckan öppnade den första riktiga Applebutiken i Sverige och Stockholm. Den som är nyfiken på butiken kan ta del av bilderna från pressvisningen.

Butiken liknar inte de vanliga hemelektronikkedjorna utan för tanken till ett vetenskapligt bibliotek med ljusa trämöbler i en stor lokal. Filosofin bakom inredningen är att kunder i lugn och ro ska vänja sig vid hur man använder Appleprodukter för att sedan köpa just den produkt de är intresserade av.

Med tiden har butikskonceptet utvecklats att även omfatta den så kallade Genius Bar, där man kan få prata med en Apple expert. Helt nytt för i år är runkbåsen för de riktiga Applefansen, något som flera besökare frågat om.

- För en viss andel kunder räcker det inte med att babbla konstant om hur bra Apple-produkter är eller jämföra skärpan på sin iPhone med icke-Apple produkter, förklarar Kristina Arvstedt, pressansvarig för Apple Sverige.

Sveriges första Apple Store öppnade lördagen den 15:e September i Täby Centrum, för den som vill besöka är det bara att ta buss till Filipsstad och sedan inlandsbanan mot Dorotea, allt enligt IO6 Apple Maps.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: cisionwire.se sweclockers apple.com
Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev