Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
På bilden har man återskapat ankomsten av Nordens första brottslingar, papperslösa tjuvskyttar.
På bilden har man återskapat ankomsten av Nordens första brottslingar, papperslösa tjuvskyttar.

Invandrarna var Nordens första brottslingar

Publicerad: 2014-02-20

I och med att de första människorna kom till Norden började brottsligheten bre ut sig, det har forskarna slagit fast idag.

- Vi måste därmed ge Sverigedemokraterna rätt; innan dessa invandrare nådde Norden fanns ingen brottslighet alls här. Men med människans intrång sjönk moralen katastrofalt.

Man har hittat spår efter två invandrare, som antas ha kommit till Norden utan pass och visum, men i spåren de lämnat efter sig har man förstått att detta måste vara Ayla och Jondalar, illegala flyktingar som kommit hit för att sprida sin egen kultur utan att anpassa sig till de de traditioner som redan fanns här eller skaffa uppehållstillstånd. De har jagat utan vapenlicens, på mark som inte tillhört dem, de har pratat utländska, de har klätt sig så som de gjorde i sina gamla hemländer. Var de har dragit fram har brott efter brott uppdagats och så småningom har de även tagit hit delar av sin stora släkt, som förökat sig så kraftigt att de snart blir tio miljoner invånare, bara inom Sveriges gränser.

Forskarna är förtvivlade - hur skall detta sluta?


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev