Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Ny okänd Lorry-sketch funnen på YouTube

Ny okänd Lorry-sketch funnen på YouTube

Publicerad: 2009-05-29

Tusentals svenskar har skrattat åt en ny hittills okänd sketch av Lorry-gänget funnen på YouTube. Det var för ett par månader sedan som videon började cirkulera runt på nätet och lockade åtskilliga tusen tittare som skrattade gott åt innehållet.

I videon åmar sig vad som tycks vara en översminkad Lena Endre och gör reklam för en bok kallad "Homosexualitet är synd", samtidigt berättar en berättarröst som tillhör en förstoppad person att alla universitet i Sverige och Riksdagen har boken.

Svenskbladet har sökt Suzanne Reuter för en kommentar;
- Ja, jag tror det är Lena Endre där som spelar Maria Hellman i sketchen, eller? Jag kan inte minnas att vi spelade in den här faktiskt, men det är bara för dråpligt för att vara en allvarligt menad video, kanske det var Galenskaparna och After Shave? Helt Apropå-gänget?

Peter Dalle har även kommenterat videon;
- Jag minns inte den här sketchen, och jag kan inte se att någon av oss i Lorry-gänget är med i videon. Men med tanke på hur otroligt komisk den är och det fåniga namnet "Homosexualitet är synd" så tror jag faktiskt att det är en av våra gamla sketcher som kanske blev bortklippt och sen har hittats igen, för det kan väl inte vara på riktigt?

Sixten Svensson, 32 år och homosexuell berättar;
- Jag har inte skrattat såhär mycket på länge länge! Tror dom de homosexuella slutar vara  homosexuella för att det finns en bok som påstår att homosexualitet är synd? Finns det ens några homosexuella som tror på en religion som hatar dem?


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev