Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
27 September 2022
 
Linus Bylund, pressekreterare på SD går civilklädd på jobbet, men hemma åker älsklingsuniformen på
Linus Bylund, pressekreterare på SD går civilklädd på jobbet, men hemma åker älsklingsuniformen på

Sverigedemokraterna är det enda antirasistiska partiet

Publicerad: 2014-01-17

Linus Bylund, Jimmie Åkessons pressekreterare, berättar stolt att han tillhör det enda antirasistiska riksdagspartiet i Sverige.

– Vi är de enda som förbjudit nazistiska uniformer på våra möten, inget annat parti har vågat ta debatten, inget annat parti har nolltolerans mot nazistuniformer, heilningar på möten och gamla tyska nazistvisor. Men vi, vi vågar ta debatten.

Vi är hemma hos Linus Bylund som berättar om sin dag på jobbet, då han lika gärna går i kostym och slips, som i jeans och pikétröja.

– Jag känner mig bekväm i det mesta, säger Linus och ger Svenskbladet ett av sina mest charmerande leenden. Och när jag kommer hem sätter jag gärna på mig något snyggt, varför inte en tysk uniform, designad av Hugo Boss? Den mannen visste hur en kostym ska sitta. 

– Sådana här kläder görs inte idag. Linus berättar hur han lagt upp bevakningar på svenska tradera och internationella e-bay för att kunna hitta de rätta detaljerna till uniformen. Det har blivit lite av en hobby det här, för Linus.

Han samlar ihop byxor, jacka, koppel och några fina medaljer, som han ömt vårdar i sin rymliga walk in closet och poserar för Svenskbladets reporter. Sedan går vi ut i parken och tar några bilder. Solen är på sitt bästa humör och tittar fram precis när Linus heilar mot fotografen.

– Men så här skulle jag aldrig gå till jobbet, vi har ju uniformsförbud som sagt. Uniformerna skulle ju bli helt utslitna och förstörda om vi arbetade i dem. Vi har förbjudit uniformerna på kansliet. Vi är de enda som vågat ta debatten...Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 20 kommentarer

Vice Bäver
Man blir så förbannad!

Heinrich Rifenstal, (för 4 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

d
d

d, (för 6 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

Vilken stilig karl!
Vilken stilig karl!

Vera Oredsson, (för 14 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kränkande uniform. Skamligt
Detta är djupt kränkande! Han borde inte få gå ut i en uniform som ser ut på detta vis! Skäms! Den tyska örnen ska sitta på höger sida ovanför fickan, centrerad! Förtjänstmärkena placeras på den vänstra fickan. Hur ska annars våra gäster från främmande länder känna? När det blir så fel?

Guerin Dolmos, (för 18 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Väl rytet!
Väl rytet Greger! Jag är född och uppvuxen i detta ärans och hjältarnas land och jag känner inte igen mig! Det är oerhört polariserat och om inget görs är det snart dags för extrema åtgärder. Vi måste dra åt svångremmen inte bara ett snäpp! Dock är jag tveksam till NSDAP efter att i min ungdom låtit mig tjusas av Hitler så vill jag hellre se mer moderata åtgärder. Att fru och herr engagerar sig, det räcker inte att rösta en gång var fjärde år!

Friherre Archibald Ernblom , (för 29 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank