Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
28 Februari 2024
 
Fabio har alltid varit en av hans förebilder och idoler.
Fabio har alltid varit en av hans förebilder och idoler.

Jan Emanuel säljer hemmavideos - för 12 000 kr stycket

Publicerad: 2009-03-05

Den socialdemokratiske riksdagsledamoten Jan Emanuel Johansson var återigen i fokus på onsdagskvällen. Det har nu framkommit att han även säljer hemmavideos av sig själv, för 12.000 kronor styck.

Videon säljs på Jan Emanuels hemsida och består av filmsnuttar inspelade på Jan Emanuels mobiltelefon, i en scen klipper han sin gräsmatta iklädd ett svettigt linne, i en annan scen fönar han håret efter att ha duschat, i ännu en scen tänder Jan Emanuel iklädd kamouflagebyxor och fleecejacka en engångsgrill på en okänd gräsmatta,  i ytterligare en scen poserar Jan Emanuel i svart slips och lila skjorta. Jan Emanuel själv har kommenterat filmen;

- Detta kommer att generera cash, och det är precis den boost som Socialdemokraterna behöver inför nästa valvaka, vi kan visa den på projektor precis innan röstresultaten börjar komma in.

- Om försäljningen går bra tänker jag skaffa en sån där DV-kamera, och kanske ett stativ, det är lite krångligt att balansera mobilen på hyllor och kartonger och sånt när man ska filma lite, berättar Jan Emanuel.

Hemsidan uppger även att ifall beställning sker innan den 20:e Mars får man även en bonuspremie bestående av en lock av Jan Emanuels hår inramad i en Fanaholm-ram från IKEA, med ett påstått retailvärde av minst 2.999 kronor samt noteringen "Ej tillgänglig i vanliga butiker, endast online, begränsad upplaga".

Jan Emanuels partikamrat, Carina Moberg, ordförande i civilutskottet och Socialdemokraternas bostadspolitiska grupp har kommenterat;

- Varje gång man blir hembjuden till Jan Emanuel så s ka det säljas något, förra gången jag och min make var där fick vi en nota för mat, drinkar, samt en "premie" bestående av ett signerat fotografi av Jan Emanuel från Robinson där han poserar i badbyxor. För det kalaset ville han ha 800 kronor plus 10% serviceavgift för servering.

- Vi har ramat in det och har det på väggen i arbetsrummet bredvid fotot på Olof Palme, tillägger Moberg.

Jan Emanuel, meddelar ivrigt och engagerat att han i dagsläget arbetar på ännu en film, där han imiterar sina favorit-Fabio-poseringar framför spegeln.

- Mina fans kommer att älska det! avslutar krämaren Jan Emanuel med ett stort leende på läpparna.

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam