Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
En Bildtaffr r en bra kvinnoaffr, om man fr tro Bildt sjlv.
En Bildtaffr r en bra kvinnoaffr, om man fr tro Bildt sjlv.

Bildt blir pimp

Publicerad: 2010-12-29

Carl Bildt har gett sig in i en ny lukrativ rörelse: trafficking. Svenskbladet har varit i kontakt med utrikesministern som själv förklarar:
- Jag har helt enkelt tröttnat på kriget i Sudan, det finns absolut inget glamoröst med krig. Men kvinnor, det är en annan sak, de är ju så härliga, säger Carl Bildt och ler lite frånvarande.

- Jag har själv köpt tusentals ryskor. Några säljer jag vidare. Ryskor går som smör i solsken och det är ju ingen nackdel att man slipper snacka med dem. Jag har aldrig begripit mig på kvinnor, men ryskorna som är helt obegripliga, de behöver man inte ens förstå. Vi pratar kroppsspråk om du förstår. Nudge, nudge...

Utrikesministern puffar Svenskbladets reporter i sidan med sin armbåge, men istället för att svara på Carl Bildts menande blickar frågar vi honom:

Ni erkänner alltså att ni köpt kvinnor? Det är ju kriminellt.
- Nejdå, inte om man köper på Internet, då gäller inte svenska lagar. Dessutom är det så fiffigt att portot är detsamma oavsett hur många kvinnor du köper.

Portot?
- Ja, jag har kontakter inom flera fraktföretag och kollar alltid vilket som är billigast.

Så kvinnorna reser med fraktbolag?
Carl Bildt ber oss följa med till det ryska kabinettet, som han kallar rummet där han förvarar sina ryskor. Rummet är överbelamrat med ryska träbabushkor i olika storlekar. Utrikesministern sätter sig genast på golvet och börjar plocka isär en av dockorna. Han ger oss en annan och säger att vi kan få låna den.

- Det är jättekul. Prova. Den minsta ska vara längst in och sen kommer en större. Skitsvårt. Ibland blir jag så arg att jag slår sönder dem. Då är det tur att jag har så många nya att leka med.

Sven Otto Littorin var en av Bildts första kunder, han beställde genast 500 ryskor:

- Ja, det var ett bra pris på dem, så jag kunde knappast motstå anbudet. Säkra skulle de vara också, inga sjukdomar, inga ungar, inget jobb med kärlek och giftermål och sånt tjafs. Behövde inte ens ordna uppehållstillstånd åt dem. Jag var så glittrande glad. Och så detta...

Sven Otto Littorin slår ut med handen över sin ungkarlslya som är fylld av pappersaskar med ryska babushkor i alla storlekar. Vissa har andra tryck, med Putin, Medvedev, Jeltsin, Gorbatjov och de gamla kommunisterna Stalin och Lenin. 

- Kolla på de där, de är inte ens kvinnor. Fan han driver med mig, den jäveln driver med mig. Men han ska få för gammal ost, säger Littorin med gråten i halsen. Jag ska nog komma på något.

- Fast de har ju mjuka, kvinnliga former, säger han sen och sätter sig bland kartongerna i sängen och börjar sakta smeka en babushka över hennes mjukt svarvade former.

- Om man blundar så...

Sven Otto Littorin är en fin kille. Han är nöjd med det lilla.


Annons

Ruffa Rvardotter

Fler artiklar av Ruffa Rvardotter


Relaterade länkar: AB SvD Carl Bildt Peter Sunde Alliansfritt DN Politikerbloggen SvT
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev