Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
30 September 2022
 
För er andra som missade Dead By Aprils mäktiga framträdande på Allsång kan titta på videoklippet i slutet av artikeln, när de framför Kalle på Spången.
För er andra som missade Dead By Aprils mäktiga framträdande på Allsång kan titta på videoklippet i slutet av artikeln, när de framför Kalle på Spången.

Tonårsdotter kallades till middag av mamma mitt under Allsång på Skansen

Publicerad: 2012-07-17

- Mamma fattar ju ingenting, jag hade väntat typ aslänge på att Dead By April skulle komma upp på scen när hon tvingar mig att äta, säger en djupt kränkt Jenny*, 15, till Svenskbladet.

- Mamma har ingen känsla alls. Jag satt mitt i ett SMS till Anna om hur snygg Jimmie Strimmel är när hon ropar att jag ska komma och äta. Hon ropade säkert typ hundra gånger på mig och var skitstörig!

- Man borde ring BRIS för en sån sak. Det borde vara olagligt för föräldrar att trakassera på det sättet. Fy fan vad jag smällde i dörrarna den kvällen.

Upprepad taskig behandling
Enligt Jenny är det inte första gången hennes mamma visar prov på dåligt omdöme, och dålig respekt för hennes integritet.
- Typ en gång när jag kollade på Ullared på Kanal 5 och det var en tjock tjej som handlade massa mat och jag skulle just skriva på Twitter att hon kanske inte ska äta så mycket om hon vill vara snygg – så ropar mamma: Hade inte du läxa idag?

- Fy fan vilken dålig taktkänsla va? Det är så jävla orättvist att man inte ens får bestämma över sitt eget liv. Varför kan man inte bara få leva i en normal familj? Jag lovar – ingen har det så dåligt som jag i hela världen.


* Jenny är ett fingerat namn, hon heter egentligen Cecilia.


Annons

Sune Holm

Fler artiklar av Sune Holm


Relaterade länkar: Ab
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 10 kommentarer

Sabla Skansen
Jag skulle kunna säga att allsång på skansen är det sämsta skit som någonsin gjorts.Men nu är det så att det är ett av mina absoluta favoritprogram,så det finns ingen anledning för mig att sitta här och sabla ner på det.

Mjlner Grby, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Stackarn
Stackars lilla flicka. Det måste vara förfärligt för henne. Skicka henne på studieresa till Sudan en månad så får vi se om hon klagar sen!

Ebba, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Lotta är oseriösare än alla!
Jag skulle vilja säga att svenskbladet ÄR seriösa.Därtill VÄLDIGT SERIÖSA,om än något oseriösa ibland när det gäller nåt oseriöst ämne typ oseriösa allsång på Skansen.Kan man bil oseriösare än så? Eller om vi vänder på frågan,vad är seriösare än allsång på skansen i ett oresiöst sammanhang?Jo LOTTA PÅ LISEBERG!!!

Kurth Lorentz, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: =)
;) Svenskbladetär itne altid helt seriösa. Dock så är de för det mesta väldigt underhållande

HugSeal, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: =)
Är du på riktigt?

HugSeal, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank