Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Det manliga könsorganet hittades i en förpackning med färdigmat.
Det manliga könsorganet hittades i en förpackning med färdigmat.

Könsorgan hittat i färdigmat

Publicerad: 2010-11-01

En barnfamilj i Mjölby fick sitt livs chock när de på tisdagen hittade ett manligt könsorgan i en djupfryst maträtt.

- Det var is på plastfilmen när jag tog ut den från frysen så man kunde inte se vad som var inuti, berättar Yvonne Sandberg, mamma i familjen.

- Jag brukar ändå inte titta så noga, bara picka ett par hål i plasten och sen slänga in den i mikrovågsugnen. När maten var varm ställde jag ut den framför vår dotter som satt och läste i någon veckotidning, förklarar Yvonne.

Det var inte förrän dottern Kristina 14, la ifrån sig tidningen som hon upptäckte kroppsdelen och gallskrek.

- När jag kom in i rummet såg Kristina alldeles blek ut, hon stirrade på plastbrickan där den här penisen låg, berättar Yvonne Sandberg.

- Det var länge sedan jag såg en så stor och tjock penis, inte som min man Görans penis, den är mer som en stor prinskorv, förklarar Yvonne och visar längden på en fiktiv penis med hjälp av tummen och pekfingret.

Monica Skallagrimsson talesman för färdigmatsproducenten Finduz har kommenterat händelsen;
- Detta är naturligtvis oförlåtligt och  vi undersöker nu hur detta kan ha gått till. Ingen av arbetarna i fabriken där de här maträtterna tillverkas har rapporterat att de saknar en penis.

- Allt vårt kött kommer från underleverantörer och vi försöker identifiera var just detta parti kommer från. Än så länge har vi inte lyckats avgöra ifall det verkligen är en människopenis, det kan ju röra sig om en penis från ett människobesläktat djur som till exempel en schimpans, förklarar Skallagrimson.

- Vi vill nu lugna våra kunder och poängtera att våra analyser visar att penisen var välgödd och bestod av förstklassigt kött. Det är ej heller hälsovådligt att äta penisar vad våra tester visar, alla som ätit Scans Hot Dogs har redan ätit ett par penisar i vilket fall.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev