Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
16 Juni 2024
 
Kungen modellerar sjlv sin nya kalsongkollektion via TV-shop
Kungen modellerar sjlv sin nya kalsongkollektion via TV-shop

Kungen lanserar kalsongkollektion

Publicerad: 2009-03-12

I samband med bröllopet mellan Victoria och Daniel hoppas kungahuset kunna inbringa miljoner i försäljning av minnesföremål och souvenirer. Förutom vykort och bilder, som traditionellt säljs på Västerlånggatan i angränsande Gamla stan, kommer även en mängd andra produkter att marknadsföras såsom bröllopsmenyer och även kläder.

Kungahuset lanserar därför nu sin egen kalsongkollektion, Royal Undies, en serie om fem olika kalsonger, exklusivt framtagna för hovet av hovdesigner Aramel Camisole-Berglund.

I ett pressmeddelande från de kungliga hovstaterna berättar Elisabeth Torris-Wahlberg;

- Royal Undies är en serie av kalsonger som Kungen och prinsarna själva bär. Det är viktigt att kalsongerna är lika sköna att ha på sig som de är att se på. Materialet som till största del består av siden och bomull väljs noggrant ut och ger plaggen både skön komfort och lång livslängd.

Torris Wahlberg tillägger;

- För bästa livslängd på plaggen. Tvätta med flytande tvättmedel.

För tillfället är kollektionen endast tillgänglig via TV-shop, detta för att undvika mellanhänder och på så vis undslippa att en mellanhand tar ut för stor del av vinsten. Närmare bröllopet förväntas kalsongerna även finnas i limited edition med en bild på Kronprinsessan Victoria och hennes gemål precis vid y-fronten.

På frågan utifall Kungahuset planerar flera kollektioner svarar Torris-Wahlberg att det finns planer på att även sälja en hemma-gymsmaskin för friskvård. En så kallad Royal Pilates chair, robust, säker och tålig stol som väger lätt. Och som man dessutom kan montera och plocka samman på ett par sekunder. Även denna produkt kommer att säljas exklusivt via TV-shop.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka