Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
1 Oktober 2022
 
Kungen modellerar själv sin nya kalsongkollektion via TV-shop
Kungen modellerar själv sin nya kalsongkollektion via TV-shop

Kungen lanserar kalsongkollektion

Publicerad: 2009-03-12

I samband med bröllopet mellan Victoria och Daniel hoppas kungahuset kunna inbringa miljoner i försäljning av minnesföremål och souvenirer. Förutom vykort och bilder, som traditionellt säljs på Västerlånggatan i angränsande Gamla stan, kommer även en mängd andra produkter att marknadsföras såsom bröllopsmenyer och även kläder.

Kungahuset lanserar därför nu sin egen kalsongkollektion, Royal Undies, en serie om fem olika kalsonger, exklusivt framtagna för hovet av hovdesigner Aramel Camisole-Berglund.

I ett pressmeddelande från de kungliga hovstaterna berättar Elisabeth Torris-Wahlberg;

- Royal Undies är en serie av kalsonger som Kungen och prinsarna själva bär. Det är viktigt att kalsongerna är lika sköna att ha på sig som de är att se på. Materialet som till största del består av siden och bomull väljs noggrant ut och ger plaggen både skön komfort och lång livslängd.

Torris Wahlberg tillägger;

- För bästa livslängd på plaggen. Tvätta med flytande tvättmedel.

För tillfället är kollektionen endast tillgänglig via TV-shop, detta för att undvika mellanhänder och på så vis undslippa att en mellanhand tar ut för stor del av vinsten. Närmare bröllopet förväntas kalsongerna även finnas i limited edition med en bild på Kronprinsessan Victoria och hennes gemål precis vid y-fronten.

På frågan utifall Kungahuset planerar flera kollektioner svarar Torris-Wahlberg att det finns planer på att även sälja en hemma-gymsmaskin för friskvård. En så kallad Royal Pilates chair, robust, säker och tålig stol som väger lätt. Och som man dessutom kan montera och plocka samman på ett par sekunder. Även denna produkt kommer att säljas exklusivt via TV-shop.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 12 kommentarer

Re: Sk?mt?
De här kanske inte är rätt sida på för dig då

Haha, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: bilden e inte ens nästan bra gjord...
Egentligen ville vi photoshoppa in Silvia i ett sånt där menlöst träningssverktyg som de säljer på TV-shop, typ en stepmaskin eller något.

Redaktionen, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: bilden e inte ens nästan bra gjord...
så du säger att du skulle retuschera bilden så att den blev fejk? kungen är röd i ansiktet, vare sig det beror på att han gillar att dricka sprit eller har hummersås i blodomloppet. punkt!

ben eller hur, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

bilden e inte ens nästan bra gjord...
Hade jag spenderat ca 2 min i photoshop hade bilden blivit ca 100 ggr bättre. Jämför bara hudfärgen på benen med huvudet :P

jag, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Skämt?
Det är på skämt...

anon, (för 59 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank