Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Snart helt slut
Snart helt slut

Kalsong-kris på världens börser

Publicerad: 2008-10-30

Efter en månad av berg- och dalgång på börsen kommer nu ett desperat kall på hjälp från världens börser. analytiker, aktie- och  fondmäklare varnade att de bara har tre par rena kalsonger kvar.

Analytiker och mäklare världen över kissar på sig i takt med att Financial Times, CNN och Bloombergs hemsidor rapporterar nya rekord-krascher och nya rekord-uppgångar. Fondkontor i USA, Hong Kong, London och Stockholm har nu nått farliga nivåer av kiss.

Olov Persson, vaktmästare på Carnegie kommenterar;

- Plastmattorna är fulla med piss, och vi har fått ställa ut hinkar i källaren för att fånga upp allt droppande.

- Om situationen fortsätter kan hela det ekonomiska systemet kollapsa, inte på grund av det ekonomiska klimatet utan risken för kortslutning när nivån stiger till den grad att väggkontakterna får vätska i sig.

- Igår natt kl 4 gick ett jourlarm och jag fick bege mig till kontoret, när jag kände lukten av en kortslutning visste jag på direkten, mäklar-piss! 

- Vi provade att lägga ut tidningar för att suga åt sig all urin, men det gjorde analytikerna ännu mer nervösa att se framsidorna av veckans tidningar.

Jan Andreasson, vaktmästare vid Hagström & Qviberg bekräftar den desperata situationen;

- Analytikerna här är nervösa, när vi testade brandlarmet igår kunde jag se hur mörka våta fläckar växte fram mellan benen på de flesta, och det blev rusning till toaletterna.

- För att försöka stabilisera läget har vi installerat fyra tvättmaskiner i fikarummet, men för varje rent par kalsonger vi skickar ut får vi två nedpissade tillbaka, läget börjar bli desperat!

Vid onsdag stängningsdags gick Riksbanken ut med en uppmaning till alla analytiker bör ha en hink eller en tom vattenkaraff under skrivbordet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev