Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
30 September 2022
 
Sedan skriker vi: "Vargen kommer! Vargen kommer", så att vi får deras uppmärksamhet"
Sedan skriker vi: "Vargen kommer! Vargen kommer", så att vi får deras uppmärksamhet"

Wikileaks släpper jättemånga jättetrista dokument nu igen

Publicerad: 2012-02-27

 

Wikileaks, den ideella föreningen som offentliggör hemligstämplade dokument i allmänhetens tjänst har under måndagen släppt ännu fler dokument. 

Dokumenten som är jättejättemånga innehåller väldigt mycket text. Wikileaks talesperson Julian Assange säger att det kommer att komma ännu fler dokument med ännu mer text, snart. 

Assange säger även att det kommer att komma ett jättestort avslöjande i något av dokumenten som de kommer släppa snart, men han vill inte säga vad det är för något.

På en direkt fråga avböjer Assange att svara på frågan ifall att han har läst alla dessa jättemånga dokument själv, eller om han bara skummat valda delar.

Assange väljer att inte svara på frågan om han vet om det verkligen finns något stort avslöjande eller om han bara hoppas att någon driftig person har tid och orkar läsa igenom allt och i och med det kanske hittar något intressant bland alla dessa dokument.

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Relaterade länkar: DN
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 10 kommentarer

Underhållningsvärde...
Enbart existensen av Wikileaks är viktig eftersom den pekar ut skillnaden mellan "Om man är stor måste också man vara snäll" och "Även om du inte är snäll kan ingen ta ifrån dig att du är stor". Men att underhållningsvärdet är lika lågt som dag 60 av Big Brother Channel, går inte att förneka.

Esau Persson, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Foliehattarna är ute och cyklar
Aftonbladet och Expressen är ju redan bäst på det. Och de har ju flest läsare också, som bryr sig. Såg förresten Thomas Mattsson och Jan Helin tillsammans stå och slå med varsin uppstoppad hackspett på en gäng snodda kändismobiler, utan framgång. Wikileaks behövs för oss som som gillar "torra utlösningar".

Felix Von Pholiehatt, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Foliehattarna är ute och cyklar
Jag fattar inte varför Wikileaks slösar allas tid med att lägga ut textdokument? Är verkligen någon intresserad? I stället borde de hacka kändisars mobiltelefoner och lägga ut nakenbilder och sexfilmer - Då skulle vi bry oss.

Jonas Gyllengahm, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

För mycket nyheter
Asanger borde gallra i vad och hur mycket han släpper, var han släpper sig och hur många han sätter på. Så kunde intresset för Wikileaks hållas uppe.

Goda rd r gratis, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Subjektivt skriven artikel
Typiskt en sosse att inte förstå att det är på skoj allt i denna tidning.

Uffe, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet r lugnt ... sger Liam
Twingly BlogRank