Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
18 Maj 2024
 
Den osminkade Mia tittade på på "Bonde söker fru" under semestern i sommarstugan.
Den osminkade Mia tittade på på "Bonde söker fru" under semestern i sommarstugan.

Amatörporr innehöll semesterbilder

Publicerad: 2012-07-07

Ett svenskt par från Gävle som regelbundet filmat sina sexuella erfarenheter och lagt ut på Internet drabbades nyligen av ett pinsamt misstag.

Leif "Leffe" Karlsten och Mia Svensson har filmat sina samlag i åtskilliga år för att sedan dela med sig av dem på Internet i särskilda forum tillsammans med andra par och anonyma beundrare. Den senaste gången de delade med sig av dessa bilder gick dock någonting helt snett.

Leif berättar för Svenskbladet;
- Jag laddade upp bilderna till ett forum där diverse amatörer delar med sig av sina inspelningar och foton.

- Men sen insåg jag att jag inte kollat igenom kameran ordentligt innan jag laddade upp bilderna och bland fotona kom med åtskilliga semesterbilder av misstag. Det var bilder av hela familjen på besök hos farmor, bilder på hunden i trädgården på baksidan av huset, såna slags bilder.

Bilderna låg ute ett helt dygn innan Leif insåg att han begått ett misstag;
- Det var först efter 24 timmar som jag insåg misstaget, jag fick ett mail om en uppdatering där någon hade kommenterat på en bild och sagt "Fin hund, vad är det för ras?", det var då jag insåg att någonting inte stod rätt till.

Mia och Leif är bestörtade över det inträffade;
- Det är pinsamt, vad ska våra vänner på forumet tro nu när de ser oss sitta och fika när barnen besöker sin farmor, hela min image som ett stenhårt hardcoreproffs är i spillror nu. Istället för att se en fistande hingst ser folk en mjäkig familjefar, jag kan inte se mina porrbekanta i ögonen efter detta.

Mia uttrycker samma slags ångest;
- Istället för hardcore-Mia med kontaktlinser och tjock svart mascara och sexiga underkläder har alla sett mig sitta i en gammal urtvättad Bingolotto-tshirt med glasögon tittandes på TV i sommarstugan.

- Jag vet att det är helt naturligt och andra par gör sånt också men det var ändå pinsamt att just våra bilder skulle komma ut.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam