Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
De nyligen genomförda partiledardebatterna har skapat ett enormt moln av bullshit.
De nyligen genomförda partiledardebatterna har skapat ett enormt moln av bullshit.

Irland stänger sitt luftrum efter moln av bullshit från Sverige

Publicerad: 2010-05-04

Den irländska luftfartsmyndigheten IAA beslöt att stoppa all flygtrafik till och från Irland efter att ett enormt moln med bullshit förts via briska vindar från Sverige.

IAA aviserade förbudet efter att den svenska partiledardebatten genererat ett massivt moln av bullshit som sedan sakta förts mot den gröna ön. Man uppskattar att molnet började formas under debatten mellan Anders Borg och Thomas Östros på söndagen, och sedan späddes på av måndagens TV-debatt mellan Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin.

Starka västliga vindar förde sedan molnet till Irland där panik utbröt då man insåg att det fanns risk att all flygtrafik till och från Irland skulle behöva åka igenom ett moln av solid bullshit.
- Att flyga genom moln av politisk bullshit är förknippat med stora risker, kommenterar Seamus O'Reilly vid luftfartsmyndigheten.

- Både passagerare och plan riskerar att skadas av löften om sänkta skatter, återställda bidrag, arbetslinje, försäkringar och annat allmänt valfläsk, i värsta fall kan till och med folk bli döva, förklarar Seamus O'Reilly.

Meterologer bedömde att molnet kommer att fortsätta flytta långsamt västerut och att flygtrafiken på Irland bör kunna återställas på onsdagsmorgonen.
- Molnet kommer med största sannolikhet att flytta till USA:s luftrum, det är bra eftersom det ändå inte kan göra någon skada där då jänkarna är helt jävla hjärndöda redan som det är.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD SvD2 DN DN2
Annons
Cuzz Cazooka