Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
Efter den stressiga perioden vill Christina Lugnet ägna tid åt familj och relationer.
Efter den stressiga perioden vill Christina Lugnet ägna tid åt familj och relationer.

Christina Lugnet och Badgad Bob börjar dejta

Publicerad: 2012-08-10

I förra veckan beslutades att Tillväxtverkets generaldirektör Christina Lugnet skulle omplaceras efter en rad avslöjanden om bristande redovisning och slöseri med statliga medel.

Situationen har varit svår för Christina Lugnet, hon uppger själv att hon är orrätvist behandlad och vill nu spendera tid med fästmannen för att skaka av sig stressen som orsakats av ärendet.

Fästmannen är ingen mindre än Irakiern Muhammad Saeed al-Sahhaf, före detta Informationsminister i Saddam Husseins regering 2000-2003, även känd som Bagdad Bob. Muhammad delar sin tid mellan förenade arabemiraten och Haparanda sedan ett par år tillbaka.

- Vi har massor gemensamt trots den kulturella klyftan, uppger Christina Lugnet till Svenskbladet.

- Båda har vi arbetat i statlig regi, har en ypperlig medieträning och en välorienterad världsuppfattning, vi är som klippta och skurna för varandra helt enkelt.

Lugnet uppger dock att det kan uppstå en del kulturella skillnader paret emellan;
- Då och då, när vi tillåter oss något restaurangbesök i vårt hårt pressade arbetsliv, tar vi en fingerborg med vin och ett mål mat någonstans, då brukar vi ju oftast dela på notan här i Sverige.

- Bob är dock en traditionellt uppfostrad man och insisterar på att betala hela notan, vanligtvis brukar jag protestera men nu när mitt kreditkort från Tillväxtverket blivit indraget är det ju rätt passande.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: svd HD Driva eget Norran
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby