Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
18 Juli 2024
 
"Karin" r adopterad och jvligt trtt p ckelkillar och snuskgubbar.
"Karin" r adopterad och jvligt trtt p ckelkillar och snuskgubbar.

Svante 44, trodde adopterad kvinna var "thaihora"

Publicerad: 2012-07-10

Svante Lundgren boendes i Stockholmsförorten Upplands-Väsby råkade under fredagen missta en adopterad svensk kvinna för en thaihora.

Svante hade druckit ett par öl efter jobbet tillsammans med ett par kollegor från bygget där han jobbar som betonggjutare, när han på pendeltåget hem såg en vacker asiatisk kvinna.

Svante närmade sig kvinnan och sa på svengelska;
- Hello bäjby, you want sucky fucky with me, I pay faive hundred krona?

Kvinnan, som vi kallar Karin, men som egentligen heter någonting annat, är adopterad från Sydkorea sen födseln och är inte helt ovan att bli behandlad som turist i sitt eget land eftersom hon har asiatiskt utseende.

Karin är dock inte helt ovan vid närmanden och svarade prompt;
- Knappast jävla äckel, du kan dra åt helvete!

Den lätt berusade Svante blev ställd av svaret, raggningsrepliken som funkat flera gånger förut i Patongs barer slog här helt fel. Med en hårsmån undvek han sedan att bli gravt misshandlad av Karin då hon jagade honom med en sönderslagen ölflaska.

Svante är idag mycket ångerfull;
- Jag vill be om ursäkt, hon har ju vuxit upp här och hon är ingen hora. Jag har åkt till Thailand minst femton gånger dom senaste tio åren så jag kunde ju se att hon är thai men jag visste inte att hon var adopterad.


När Svante tänker över omständigheterna i nyktert tillstånd vill han att folk ska ha förståelse för dom särskilda omständigheterna;
- Efter ett par öl förlorar man omdömet, och de mentala förmågorna är inte lika alerta, tjejen var uppenbarligen asiat och det var där allting gick fel.

- Jag trodde att det var en av dom här många thaikvinnorna som valt att flytta ifrån Thailand till Sverige eftersom männen därborta behandlar dom så dåligt.

Professor Göran Stollerud, expert på svensk smygrasism har kommenterat;
- Såna här åsikter kommer inte riktigt alltid ut i det öppna, oftast cirkulerar dom bara i anonyma kommentarer på internet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby