Amazon.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
5 Oktober 2022
 
"Karin" är adopterad och jävligt trött på äckelkillar och snuskgubbar.
"Karin" är adopterad och jävligt trött på äckelkillar och snuskgubbar.

Svante 44, trodde adopterad kvinna var "thaihora"

Publicerad: 2012-07-10

Svante Lundgren boendes i Stockholmsförorten Upplands-Väsby råkade under fredagen missta en adopterad svensk kvinna för en thaihora.

Svante hade druckit ett par öl efter jobbet tillsammans med ett par kollegor från bygget där han jobbar som betonggjutare, när han på pendeltåget hem såg en vacker asiatisk kvinna.

Svante närmade sig kvinnan och sa på svengelska;
- Hello bäjby, you want sucky fucky with me, I pay faive hundred krona?

Kvinnan, som vi kallar Karin, men som egentligen heter någonting annat, är adopterad från Sydkorea sen födseln och är inte helt ovan att bli behandlad som turist i sitt eget land eftersom hon har asiatiskt utseende.

Karin är dock inte helt ovan vid närmanden och svarade prompt;
- Knappast jävla äckel, du kan dra åt helvete!

Den lätt berusade Svante blev ställd av svaret, raggningsrepliken som funkat flera gånger förut i Patongs barer slog här helt fel. Med en hårsmån undvek han sedan att bli gravt misshandlad av Karin då hon jagade honom med en sönderslagen ölflaska.

Svante är idag mycket ångerfull;
- Jag vill be om ursäkt, hon har ju vuxit upp här och hon är ingen hora. Jag har åkt till Thailand minst femton gånger dom senaste tio åren så jag kunde ju se att hon är thai men jag visste inte att hon var adopterad.


När Svante tänker över omständigheterna i nyktert tillstånd vill han att folk ska ha förståelse för dom särskilda omständigheterna;
- Efter ett par öl förlorar man omdömet, och de mentala förmågorna är inte lika alerta, tjejen var uppenbarligen asiat och det var där allting gick fel.

- Jag trodde att det var en av dom här många thaikvinnorna som valt att flytta ifrån Thailand till Sverige eftersom männen därborta behandlar dom så dåligt.

Professor Göran Stollerud, expert på svensk smygrasism har kommenterat;
- Såna här åsikter kommer inte riktigt alltid ut i det öppna, oftast cirkulerar dom bara i anonyma kommentarer på internet.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 17 kommentarer

Rasist
Ja det var en rolig hittepå historia, men när era döttrar blir kallade - jävla svennehora av mångfalds pojkarna då törs ni ryggradslösa fittor inte öppna era fega käftar.

Fredrik Toolanen, (för 10 månader sen) Svara kommentar Svara kommentar

vilka idioter det finns
helt sjukt att det är så att folk tror att bara för att dem åkt till thailand och varit i ett hor distrikt och knullat små-flickor för de inte får något i Sverige och tror sen att absolut alla asiater är horer. Det är ju verkligen helt sjukt vilka idioter det finns.

nisse, (för 41 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

skåne
http://www.youtube.com/watch?v=2EhKYQjvKpI&feature=plcp

skne, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

PK människa med humor.
Jag är en sk PK-människa och tycker artikeln både är jävligt rolig och belyser hur saker och ting faktiskt ter sig i samhället idag. Tråkigt att pk tydligen måste innebära torrhet.

Hen-Anarcho, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Skäms!
Fredrik och anna andersson, humor har ingenting med detta att göra. Det här är en allvarlig artikel om ett känsligt ämne. Kan ni inte ta det på allvar utan börjar blanda in humor i det hela har ni inget att svenskbladet.se att göra! Här vill vi faktiskt kunna vara seriösa. Skoj och humor kan ni ägna er åt på Aftonbladet, den tidningen är ändå ett skämt i sig.

Joker, (för 44 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Twingly BlogRank