Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
30 November 2021
 
Jag menade inte chips, jag menade Clown Porn, eller förlåt, Pop Corn menade jag
Jag menade inte chips, jag menade Clown Porn, eller förlåt, Pop Corn menade jag

Torbjörn "Chipset" Rosdahl gör en pudel: Jag sa fel!

Publicerad: 2011-05-15

Torbjörn Chipset Rosdahl har under de senaste dagarna sagt så mycket dumt att han riskerar att bli föremål för en vetenskaplig studie om korkade vita män.

Studien kommer att ledas av professor Göran Stollerud, expert på galopperande dumhet och hjärnbristens utbredning i västvärlden.

- Vi är vana vid att han pratar i nattmössan, men nu är det värre än vanligt, säger en högt uppsatt politiker med nypolerad flint och Alfons Åberg-look, som vill vara anonym. 

- Hur kan han tro att tre påsar chips blir 100 sek? Det är ju inte ens jämnt delbart med tre. 99,99 sek men absolut inte 100 sek. Det är så dumt att jag kokar, fortsätter den blankpolerade Alfons Åbergmannen.

- Han är inte det smartaste chipset i skålen, om man säger så, säger en annan högt uppsatt politiker med hästsvans, som också vill vara anonym. Hästsvansmannen har glasögon. 

- Varför uppmanar han folk att söka hjälp hos kommunen? Det finns ju massor av pantburkar som dräller överallt. Hästsvansmannen håller upp en ICA-kasse som stinker öl och fimpar. På botten ligger tre buckliga ölburkar.

- Jag känner honom, vi spelar tennis ihop, han är min far för övrigt, säger en tredje man som inte är politiker. Han är inte heller son till Rosdahl, utan skådespelare och repeterar repliker för en ny sketch.

Detta har hänt i Torbjörn Chipset Rosdahls liv de senaste dagarna:

Först vill han att socialbyrån ska täcka upp för SL:s höjning av kortet.

Sedan drar han sig till minnes att han fått etthundratusen extra i årslön, då alliansen infört ett ytterligare jobbskatteavdrag. Varför köper inte folket SL-kort för sina hundratusen?

Sedan tänker han att det är skittråkigt att åka tunnelbana och buss för de är alltid försenade och fulla med fattiglappar som inte har råd att köpa bil.

- Tacka vet jag taxi, tänker Torbjörn Chipset Rosdahl och tar upp mobilen. Gratis är dessutom gott, och då både SL-kort och taxiresor ingår i Rosdahls löneförmåner blir det mycket smågodis att glädjas åt.

Och så till det riktigt fatala: Chipsen.

Sedan Torbjörn Chipset Rosdahl blamerat sig och jämfört prishöjningen med tre påsar chips har han i många tidningar och bloggar, samt på facebook fått äta upp sina chips många gånger om.

Elaka tidskrifter envisas dessutom med att kalla honom Torbjörn Chipset Rosdahl.

Torbjörn Chipset Rosdahl funderar på att stämma dem för ärekränkning.

- Och jag sa fel. Jag menade inte chips, jag hatar chips. Jag menade Clown Porn, eller förlåt, Pop Corn! säger Torbjörn Clown Porn Rosdahl och knyter näven i byxfickan.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Exp TV4 Play SvD SvD 2 DN DN 2 DN 3 DN 4 AB Torbjörn Chipset Rosdahl om positiv respons Metro Metro
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

Re: Re: Hell det modiga Finanslandstingsrådet!
Skönt att se att det finns vettiga människor här. Tack för Din insiktsfulla kommentar!

Jens-Jasper G., (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Hell det modiga Finanslandstingsrådet!
Om de lortiga förlorarna tycker att det är så kul att betala skatt, kan de väl ta ett jobb. Det är många järnvägsspår som måste byggas/hållas snöfria på vintern.

Hpp, (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Hell det modiga Finanslandstingsrådet!
Det är bra att Allianzen tar bladet från munnen och säger sanningen! Alla vet att orsaken till att bidragstagarslöddret inte kan försörja är deras dåliga karaktär - de slösar bort allt på chips och knark. Om de bara tog ansvar och slutade känna efter så förbannat skulle vi andra inte behöva betala så mycket i skatt! Handen på hjärtat; Är det inte bättre med skattesänkningar än att rädda lortiga förlorare som bor under en bro?

Jens-Jasper G., (för 46 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera p Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank