Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Jennifer och hennes mobbade surdeg.
Jennifer och hennes mobbade surdeg.

Hennes surdeg mobbades - ingen tar ansvar

Publicerad: 2011-06-24

Jennifer Bohlin 29 lämnade för två veckor sedan in sin surdeg på Skanstulls surdegshotell, det var något hon djupt skulle komma att ångra.
- Jag märkte genast att något var fel. Han var inte sig själv på flera dagar, han var surare än vanligt, förklarar Jennifer.

Jennifer läppjar nervöst på sin mugg med lakritschai.
- Han hade blivit mobbad av de andra surdegarna, förklarar hon med en uppgiven min.

- Men ingen på surdegshotellet vill ta ansvar för det som hänt, vi känner oss utlämnade och felbehandlade. Jag gör den här intervjuen så att andras surdegar ska slippa genomgå samma sak, förklarar hon.

Vid surdegshotellet Skanstull vill man inte svara på Svenskbladets frågor, man påpekar att många nöjda klienter gång på gång använder sig av dem och att Jennifer beter sig osvenskt och bara försöker göra sig märkvärdig när hon klagar.

I takt med att surdegens popularitet ökat i Stockholm har diverse etablissemang startat som kan passa surdegar under arbetstid, semestrar eller det där speciella passet med chakrayoga.

Att inte alla dessa verksamheter är helt seriösa är ett problem menar Lennart Johansson vid Stockholms stad;
- En ung surdeg är i behov av omsorg, trygghet och omvårdnad, det är vårt uppdrag som folkvalda att kunna garantera detta.

Lennart utesluter inte att det kan bli aktuellt med kontroller för att kvalitétssäkra surdegens omvårdnadsmöjligheter.
- Surdegen är vår framtid, den kommande generationen, den måste växa upp med hopp och få framtidstro. Utan chakrayoga, fyrkantiga svartbågade glasögon och surdeg är vi ju ingenting.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam