Amazon.se
Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
5 Oktober 2022
 
Så där söta hundvalpar och kattungar ska de avrätta i Nya Slussen.
Så där söta hundvalpar och kattungar ska de avrätta i Nya Slussen.

Dold arkebuseringsplats för nyfödda hundvalpar funnen i Nya Slussen-förslaget

Publicerad: 2011-12-17

I måndags klubbades ombyggnationen av Slussen i Stockholm igenom.

Diskussionerna kring en ombyggnation av Slussen har hållits i flera år, och flera experter har uttalat sig om att Slussen håller på att falla sönder och att en ombyggnation eller omfattande renovering är ett måste.

Efter många turer fram och tillbaka har en majoritet i Stockholms stad samsats kring förslaget "Nya Slussen". Men motståndet mot detta förslag har varit massivt. 

Martin Gruséus var länge ointresserad av ombyggnationen av Slussen till dess att någon av hans facebookvänner länkade en artikel som Benny Andersson skrivit om (och mot) Nya Slussen. Då började han fatta misstankar mot Slussenplanerna:

Om en äldre man skriver en insändare till en dagstidning, då måste det ligga något i kritiken som framförs.

Martin Gruséus anser sig själv vara utbildad arkitekt, då han "läst det mesta som finns att läsa om arkitektur på biblioteket i Bagarmossen och på svenska internet" men är för tillfället arbetslös:

- Jag är ju självutbildad arkitekt, så jag vet ju var man ska leta efter oegentligheter på ritningar. Det jag funnit i Nya Slussen-förslaget är inget mindre än en skandal. Det är ett dolt utrymme.

- Det enda jag kan tänka mig att detta utrymme är till för är att man ostört ska kunna avrätta nyfödda, skyddslösa hundvalpar och kattungar. Och det är ju rent utsagt förskräckligt!

Sten Nordin (m), är finansborgarråd i Stockholms stad och den som varit drivande för "Nya Slussen".

- Det stämmer. Ett speciellt avskilt utrymme i Nya Slussen-förslaget är en arkebuseringsplats för nyfödda hundvalpar och kattungar. Men det här är invändningar ni borde haft tidigare. Nu är förslaget redan klubbat. Mohahahahahaha!!

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 7 kommentarer

Re: Gör om gör rätt
Och carför tror signatur slussen borde ha rivits att folk dör?Jo,det ska jag tala om för eder alla.Slussen är en utomjordisk UFO-station som spyr ut radioaktiv grön gammastrålning.Det syns ju tydligt på det tefatsrunda taket om inte annat!! Vad tror ni regering och makthavare gör åt detta oomstridda faktum??INGET!!!

Rutger-Benls Foliehattestadt, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Gör om gör rätt
Men lägg ned. Slussen kostar 20 miljoner per år att reparera. Hela byggverket rasar i bitar, hela området luktar piss, och folk dör där titt som tett. Vem annat är ignoranta vänsterpartister vill "bevara" slussen. Om det finns tio personer som de senaste tio åren ställt sig och verkligen beundrat denna sk vackra arkitektur så blir jag förvånad, jag tror inte ens det är fem.

För en köttfri värld
Fantastiskt bra initiativ av (m) i Stockholms stadshus. Då minskar mängden biomassa och vi slipper en massa miljöfientliga metangaser i atmosfären. Det var vår id, men sen fick vi visst inte va me?

Re: Ni är varnade!
What the HELL do you know about the New World Order! You will be visited in the nearest future. Please, keep your passport and health documents ready.

Mr President, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

En annan sak
Jo, om sällskapsresanfilmerna hade utspelats i nazityskland hade huvudpersonen hetat Sieg-Heilmer.

Esau Persson, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar



Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank