Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
20 Juni 2024
 
Fredrik Reinfeldt sjlv deltar i avskrckningsarbetet.
Fredrik Reinfeldt sjlv deltar i avskrckningsarbetet.

Alliansen tar nytt grepp mot brottslighet

Publicerad: 2010-09-05

Cirka två veckor innan valdagen kommer Alliansen nu med ett nytt utspel som syftar till att stävja den ökande brottsligheten i samhället.

En naken Fredrik Reinfeldt kommer nu att röra sig på Stockholms gator kvällstid för att avskräcka brottslingar med sin blotta närvaro. Även i andra städer kommer frivilliga medelålders slappa män att ställa upp och patrullera gator och torg. Dock har Anders Borg nekats att följa med Reinfeldt ut på stan med motiveringen att han var för tanig.

Justitieminister Beatrice Ask har kommenterat utspelet;
- Detta är brottsbekämpning enligt de allra senaste metoderna från Storbritannien, där har denna metod visat sig ytterst effektiv, brottslingar har flytt vid åsynen av en naken fet medelålders man.

- Dessutom är det en ytterst kostnadseffektiv teknik eftersom de nakna männen inte behöver polisutbildning, det är ett perfekt arbete för utförsäkrade medelålders slappa soffpotatisar, det enda kravet är att de ser skräckinjagande ut nakna.

Än så länge har statsminister Reinfeldt lyckats skrämma iväg flera av de utländska hasardspelare som flockas kring Riksdagshuset för att lura turister i diverse riggade gissningsspel.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby