Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Flickan somnade i tatueringssalongen och vaknade upp med fel tatuering.
Flickan somnade i tatueringssalongen och vaknade upp med fel tatuering.

Ville tatuera in My Little Pony, fick porrtatuering

Publicerad: 2009-06-22

En 18-årig belgisk flicka stämmer en tatuerare efter att ha bett honom att tatuera in en bild av My Little Pony på hennes mage, men resultatet blev istället en så kallad cumshot-bild. Flickan själv hävdar att den rumänske tatueraren missförstod vad hon ville ha på grund av att han endast pratade lite engelska och franska.

Hon märkte heller inte vilken bild han tatuerade in under arbetets gång eftersom hon somnade medan tatueraren jobbade, som vägledning hade hon gett tatueraren ett VHS-band med My Little Pony. När hon väl vaknade hade hon istället för en söt ponny en bild på en scen ur en porrfilm. Flickan stämmer nu tatueraren och kräver skadestånd för sveda och värk och att han ska betala hela kostnaden för att ta bort tatueringen.

- Jag som hade sett fram emot en rosa My Little Pony-tatuering, nu ser jag ju bara ut som en riktig slampa. Som tur är har jag redan en pojkvän för i annat fall hade det blivit väldigt svårt att gå på date, om kläderna väl åkte av skulle jag se alldeles för billig ut, och sol- och strandsemester till Spanien eller Grekland är inte längre att tänka på. Dessutom måste jag ta bort den här tatueringen fort innan min äldre systers barn får syn på den och jag måste förklara vad den föreställer, berättar 18-åriga Kimberley i en intervju för en Belgisk TV-kanal.

Tatueraren, som härstammar från Rumänien, hävdar att flickan hade ett videoband med sig och att hon ville bli tatuerad med innehållet på bandet. När tatueraren väl spelade upp bandet visade det sig vara porrfilmen "I Got Cum" och första scenen var en rejäl cumshot, tatueraren pausade denna scen och började arbeta. Han har i efterhand medgett att det var en besynnerlig tatuering att vilja ha på magen, men att han varit med om allt möjligt tidigare och därför inte väckte flickan för att ifrågasätta hennes val.

Flickans pojkväns enda kommentar till pressen har varit;
- Det är förfärligt det som hänt Kimberley, killen som tatuerade henne är en idiot. Jag vet ingenting om eventuella porrfilmer som gömts... jag menar förvarats i ett My Little Pony-omslag, och om sådan filmer påträffas måste det vara någon av Kimberleys vänner som skämtat med henne, eftersom jag själv inte äger några porrfilmer alls.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: Metro Exp SvD
Annons
Cuzz Cazooka