Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
28 September 2022
 
Ett vittne berättar att han såg Woods få en avsugning precis innan olyckan.
Ett vittne berättar att han såg Woods få en avsugning precis innan olyckan.

Tiger hade sex i bilen

Publicerad: 2009-11-29

När polisen under söndagseftermiddagen skulle träffa Tiger Woods och hans hustru Elin Nordegren, avböjdes deras besök med ursäkten att golflegenden "inte var anträffbar" och att utfrågningen fick vänta tills senare. Tiger Woods ovilja att prata med polisen förklaras nu med att han inte vill avslöja offentligt att han haft sex i bilen med sin svenska fru Elin.

En gatuarbetare anställd av staden Orlando var i färd med att rensa rabatterna på gatan utanför Tiger Woods ägor när han bevittnade vad som pågick;
- Tigers bil var parkerad precis utanför uppfarten till hans hus i Orlandoförorten Windermere, han såg ut att vara ensam och det såg ut som han sov, han satt i framsätet med huvudet lutat bakåt och armarna det. Men när jag tittade nogrannt kunde jag genom bilfönstret se någon sorts rörelse, det såg ut som ett blont huvud som guppade upp och ned precis framför Tiger.

- Sen plötsligt började bilen rulla iväg, men Tiger verkade sova djupt för han märkte ingenting, jag försökte ropa men han reagerade inte hörde, bilen rullade iväg och kraschade rakt in i en stolpe, berättar Herman J Wetherfield, gatuarbetare anställd av staden Orlando.

När polisen fann Woods låg han på marken blodig och halvt medvetslös efter kraschen, men han hade fortfarande ett leende läpparna och såg lyrisk ut. Hans fru Elin fanns ej på olycksplatsen och när polisen sökte henne i parets bostad uppgav hon att hon hade en särskilt svår huvudvärk och inte kunde tala med någon.

Svenskbladets relationsexpert Linnea Hedås kommenterar;
- Många par experimenterar med sex på olika platser, hos par som har barn är det vanligt att man använder sig av bilen. Just Tiger och Elin har ju också två barn, Sam och Charlie, detta är ett helt naturligt sätt att kunna piffa upp sexlivet hos både gifta och ogifta par.

Efter att det nya vittnet berättat sin historia i media är experter överens om att paret ogärna vill medge officiellt med att de haft sex i bilen. I det pryda USA är detta mycket upprörande och dessutom är det olagligt och klassas som förargelseväckande beteende, detta förklarar den i efterhand konstruerade fåniga historien om att Woods fru Elin försökte rädda Woods ur en låst bil genom att krossa dess rutor med en golfklubba. Den stora frågan som amerikanska medier nu ställer sig, men som bara Tiger vet om säkert, spottade Elin eller svalde hon?


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN DagensPS SydSv kristianstadbladet DN2 GP KvP DT Aftonbladet NT Afton2 GT GT2 GT3 Expressen GP2 GT4 GP3 Sportbladet GT5 DagensPs2 Skanskan SvD SvD2
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 2 kommentarer

Don Corleone
Ett litet utvecklingsäventyr inom eget hägn så att säga... Högst normalt och ändå saknat, önskat av så många - risken för upptäckt som krydda. Synd det blev sån uppståndelse bara. Annars hoppas man att allt var fint.

N d s..., (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Ärliga sanningen
Nu är det sant att Tiger var sexuellt frustrerad och gick ut till bilen för att masturbera i smyg. Eling märkte det och tog en golfklubba som hon skulle banka in rutan med. Sen märkte Tiger det innan så han gasade bilen in i trädet och sen bankade Elin in rutan. Tiger vill inte prata med polisen innan tjackballen lagt sig.

Simoné de Thienne, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Twingly BlogRank