Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
13 Juni 2024
 
Svennis nya jobbet r att coacha 11-ringar i laget Nottingham Young Boys Club.
Svennis nya jobbet r att coacha 11-ringar i laget Nottingham Young Boys Club.

Svennis coachar knattelag

Publicerad: 2009-07-23

Topptränaren Sven-Göran Eriksson har överraskat fotbollsvärlden genom att anta ett erbjudande att coacha ett knattelag i mellersta England. "Svennis" har en lång karriär bakom sig som coach för IFK Göteborg, portugisiska SL Benfica, italienska klubbarna AS Roma, AC Fiorentina, UC Sampdoria, SS Lazio samt jobbet som tränare för Englands herrlandslag, följt av Engelska klubben Manchester City och sedan det senaste jobbet som tränare för Mexikos herrlandslag.

Det är därför många fotbollsintresserade personer nu lyfter på ögonbrynen när det offentligtjorts att han kommer att börja coacha ett knattelag där den övre åldersgränsen är 11 år. Enligt "Svennis" själv är dock detta inte att betrakta som en nedgång i karriären utan snarare ett helt naturligt steg.

- Det har absolut ingenting att göra med de 25 miljoner som jag erbjuds i kontraktet, berättar Svennis.

- Detta är ett naturligt steg i min karriär, jag var ute och inspekterade laget tidigare idag och de är alla finfina pojkar. Tyvärr var inte alla närvarande idag, lille Brian hade ont i magen och var därför hemma, Neville hade en lapp från mamma där det stod att han är sjuk så han fick sitta på bänken. Samtidigt påstår några av de andra barnen att Neville inte alls är sjuk utan sitter hemma och spelar Wii eller Xbox vi är nu i färd med att kontrollera dessa uppgifter, berättar "Svennis"för svenskbladet.

Det spekuleras nu i den brittiska pressen om att "Svennis" har någon typ av ekonomiska problem i sitt privatliv och det är därför han är så desperat att han tar ett jobb för en så liten klubb. Daily Mail berättar dessutom att en man som liknar Sven-Göran Eriksson och pratar med en Skandinavisk accent nyligen har sökt diverse olika jobb i centrala London. Alla jobb ska ha varit väldigt mediokra och ett av dem innebar att han stod still med en skylt på Oxford street och på så vis gjorde reklam för ett nytt Internet cafe

 


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN DN2
Annons
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam