Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Mmm... Munkar, men fel munkar.
Mmm... Munkar, men fel munkar.

Munkorgier med Paris Hilton vid Ålborg universitet

Publicerad: 2011-01-06

Professor Baltazar vid Ålborgs universitet har fått kritik av universitetsledningen sedan det framkommit att han deltagit i sexorgier på jobbet. Däremot slipper han åtal, liksom sällskapet.

Professorn och ett par bekanta till honom hade – utklädda till munkar - sex med Paris Hilton i universitetets källare, berättar tidningen Nordjyske. Skandalen vid det danska universitetet briserade före jul, då Nordjyske återgav uppgifter om att mötena varit av sadomasochistisk natur.

Aktiviteterna dokumenterades, med munkkläder och allt, via en webbkamera. Enligt lokalpressen gjordes det av en vaktmästare vid universitetet, Homer Simpson, som också var den som underrättade universitetet. Han blev svartsjuk när han hörde att det hela rörde sig om munkorgier, och att han tydligen inte skulle få deltaga i dessa.

- Mmmm… Munkar, säger Homer och myser, innan han slokörat konstaterar att det var ju inte sådana munkar.

- De var klädda i orangea kläder, såg ut som torra pumpor på halloweenparty, och de bråkade med en korkad brud utan kläder som skrek en massa. Min mage kurrade förfärligt mycket. Mmmm… Munkar…

När rektor Finn Kjaersdam fick kännedom om saken gjorde han en polisanmälan.

Universitetet bad polisen utreda om detta var något som stred mot lagen.

- Men det er ikke tilfældet, svarar åklagaren Sören Gade, som nu har granskat dokumentationen, det inte finns några tecken på att brott har begåtts; allt tyder på att de närvarande deltog frivilligt. Därför slipper de åtal.

Men orgierna ägde alltså rum i högskolans lokaler. Sammankomsterna uppges ha varit återkommande, och de ska dessutom ha förekommit under en längre tid.

- Dette er noget, som lokalerne helt klart ikke må bruges til, säger universitetets rektor Finn Kjaersdam kort.

 


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: SvD KvP DN GP NJ NJ 2
Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby