Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
19 April 2024
 
Amerikanerna skickar Mr Hankey the Christmas Poo till de förstoppade nordkoreanerna
Amerikanerna skickar Mr Hankey the Christmas Poo till de förstoppade nordkoreanerna

Mr Hankey ska hjälpa nordkoreanerna att bajsa bättre

Publicerad: 2010-12-30

 

Bristen på gödsel har fått priset på mänsklig avföring att raka i höjden i Nordkorea.

Ligor drar fram över landet och tvingar folk att skita på beställning. Man tvångsmatar hela byar med ricinolja och placerar byborna på lastbilsflak, där de tvingas stanna tills den begärliga varan har strömmat till.

På restauranger inne i huvudstaden Pyonyang används maffialiknande metoder mot gästerna, även utländska turister har fått laxeringsmedel insmuget i maten, vilket fått förödande konsekvenser för turismen. Tyska turister i vita byxor med bajsfläckar har synts på de koreanska gatorna den senaste tiden. Bajsfläckarna går inte att få bort. Turisterna har klagat hos restaurangägarna, men de står maktlösa inför den koreanska gödselmaffian som indirekt stöds av landets diktator Kim Il Jong.

Kim Il Jong å sin sida är besviken på det koreanska folket som inte kan prestera bättre.

- Är ni råttor? frågade han rakt ut i en TV-sändning häromdagen. Eller kniper ni om det bruna guldet för att behålla det för egen vinnings skull? Landsförrädare som inte skiter bättre kommer att skickas till omskolningsläger. Ni har en vecka på ett att förbättra resultaten!

Kim Il Jong brukar i vanliga fall inte låta sig styras av sina känslor. Han brukar uppträda som en ovanligt lugn talare, men situationen är minst sagt pressad. Utan konstgödsel krymper produktionen av ris och vete och landets matproduktion har stadigt sjunkit sedan Sydkorea stoppat all handel med Nord.

Den koreanske ledaren fortsätter:

- Men till er som vill landets bästa och skickar fyllda spannar med bajs, till er vill jag utdela utmärkelser, ni ska få ståta med fotografier på regementsbyggnaderna runt om i landet som månadens bajsare.

- Och ni ska få bli vän med Mr Hankey, the X-mas Poo. Han är utlänning, men en vän till det fria koreanska folket. Han har kommit för att hjälpa oss att prestera bättre avföring till de fria koreanska bönderna.

Kim Il Jong viftar i TV-rutan med en bajskorv, klädd i röd tomteluva.

- Det är en ung judisk man vid namn Kyle Brofloski från det lilla samhället South Park i USA som skickat sin vän via hemliga underjordiska gångar. Amerikanerna förbjuder sina medborgare att ha kontakt med oss fria nordkoreaner, men Kyle Brofloski trotsade förbudet.

- Leve vår vän Kyle Brofloski, leve hans vän Mr Hankey!

I bakgrunden hörs Kim Il Jongs generaler hurra över den lilla bajskorven och hans judiske vän Kyle.

Landets nationalsång, Aegukka spelas av militärorkestern medan Kim Il Jong bär ut sin bajskorvskompis från TV-studion.


Annons

Ruffa Rövardotter

Fler artiklar av Ruffa Rövardotter


Relaterade länkar: Daily Mail Times of India Affarsvarlden DN e24 9msn NP ABC News
Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev