Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Torsdag
29 September 2022
 
Elin bär nu alltid på en golfklubba då hon syns i sällskap med maken.
Elin bär nu alltid på en golfklubba då hon syns i sällskap med maken.

Kvinnorna kring Tiger Woods avslöjade

Publicerad: 2009-12-10

Tiger Woods framträdde under veckan i en presskonferens där han bad om ursäkt för någonting som han inte ville specificera, det samlade pressuppbådet tog ursäkten som en bekräftelse på att Tiger Woods haft utomäktenskapliga sexuella relationer. Efter att otroheten uppdagats skall Tigers fru Elin ha jagat honom med en golfklubba och detta ska ha orsakat den uppmärksammade trafikolyckan.

Till en början trodde man att det endast rörde sig om en kvinna, men när Tigers relationer väl började nystas upp trädde fler och fler av Tigers kvinnor fram. Woods okontrollerade sexberoende har nu kopplats till en rad olika kvinnor och fläckat hans tidigare goda rykte. Flera stora sponsorer kommer nu att överge Woods då de inte anser att han kan representera honom längre.

Experter anser nu att Woods sexberoende är en svår mental åkomma, man har dragit denna slutsats bland annat baserat på det urval av kvinnor han haft sex med. Kanske mest chockerande är den koppling som nu gjorts mellan Tiger Woods och "Farmen-Qristina", vilket gjorde många svenskar fysiskt illamående. Woods har även kopplats till "Ullareds-Rose-Marie", något som hennes man Kjell inte ville kommentera under onsdagskvällen.

Även Elin fick ta emot frågor från pressen, bland annat frågade man om har börjat spela golf själv, ett rykte som startats av det faktum att Elin nu alltid har en golfklubba i högerhanden när hon syns i sällskap med maken. Elin svarade dock inte rakt av på frågan, men när en journalist frågade henne vad hon har i handikapp mumlade hon något om att "det inte var hon som skulle bli handikappad nästa gång".


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN SvD
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 5 kommentarer

Det va bajs på klubban
Alla undrar ju, men! Det var ju bajs på klubban och bollarna var alldeles svullna men ändå svampiga. Han hade "golfat" med "Jeff" sa han. Men jag fattade ju att dom bara körde tvåans hål och då var det inte på golfbanan.

Elin, (för 25 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Dåligt skämt men någon måste säga det
Jag tror att pressen kan sluta leta när man har identifierat 17 älskarinnor. Tillsammans med frun blir det ju en komplett 18-hålsbana.

Golfbyxan, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re Tiger Woods:
Leave me alone you horrible man. I want divorce now. Keep the money!

Elin, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

no
I did not have sex with that woman, Farmen-Qristina.

Tiger Woods, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Eling has the best butt hole!
Sorry for any miss understanding, Elin i the best GF ever, sorry.

Tiger Woods, (för 56 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Twingly BlogRank