Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Måndag
20 Maj 2024
 
Elin bär nu alltid på en golfklubba då hon syns i sällskap med maken.
Elin bär nu alltid på en golfklubba då hon syns i sällskap med maken.

Kvinnorna kring Tiger Woods avslöjade

Publicerad: 2009-12-10

Tiger Woods framträdde under veckan i en presskonferens där han bad om ursäkt för någonting som han inte ville specificera, det samlade pressuppbådet tog ursäkten som en bekräftelse på att Tiger Woods haft utomäktenskapliga sexuella relationer. Efter att otroheten uppdagats skall Tigers fru Elin ha jagat honom med en golfklubba och detta ska ha orsakat den uppmärksammade trafikolyckan.

Till en början trodde man att det endast rörde sig om en kvinna, men när Tigers relationer väl började nystas upp trädde fler och fler av Tigers kvinnor fram. Woods okontrollerade sexberoende har nu kopplats till en rad olika kvinnor och fläckat hans tidigare goda rykte. Flera stora sponsorer kommer nu att överge Woods då de inte anser att han kan representera honom längre.

Experter anser nu att Woods sexberoende är en svår mental åkomma, man har dragit denna slutsats bland annat baserat på det urval av kvinnor han haft sex med. Kanske mest chockerande är den koppling som nu gjorts mellan Tiger Woods och "Farmen-Qristina", vilket gjorde många svenskar fysiskt illamående. Woods har även kopplats till "Ullareds-Rose-Marie", något som hennes man Kjell inte ville kommentera under onsdagskvällen.

Även Elin fick ta emot frågor från pressen, bland annat frågade man om har börjat spela golf själv, ett rykte som startats av det faktum att Elin nu alltid har en golfklubba i högerhanden när hon syns i sällskap med maken. Elin svarade dock inte rakt av på frågan, men när en journalist frågade henne vad hon har i handikapp mumlade hon något om att "det inte var hon som skulle bli handikappad nästa gång".


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: DN SvD
Annons
Helfoder för hund och baby