Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
Jordens omloppsbana r hotad av kinesisk sekt
Jordens omloppsbana r hotad av kinesisk sekt

Kinesisk sekt hotar jordens omloppsbana

Publicerad: 2009-04-13

Enligt King Khon Analchu så har mer än tre miljarder kineser samlats vid Pekings röda torg för att göra något så häpnadsväckande som att hoppa jämfota samma datum och tidsslag. Detta för att få jorden ur dess omloppsbana, för att sedan snurra bort ut i yttre rymden och in i Nirvanas omlopp.

Att bege sig planlöst ut i universum är inte nummer ett på önskelistan hos de personer som Svenskbladets utsände intervjuat, ty önskemålet där var snarare påskägg (ej bruna). Hur som helst påstår sig denna sekt ha närmare tre miljarder anhängare. Experter har uttalat sig om vad som kan tänkas hända ifall sekten genomför sitt hopp;

- Detta kan få allvarliga konsekvenser för livet på vår planet, speciellt för mig eftersom jag inte har fått ligga än, kommenterar John Snuttutolf, professor vid Astronomiska Institutet i Farsta.

Dr John Balls, doktor i tillämpad fysik vid Massachusetts Universitet i USA har även kommenterat det stundande scenariot;
- Om inte ett mothopp planeras snart kan vi inom slutet av månaden befinna oss i ett svart hål - svartare än en tjurs arsle en månlös natt på prärien.

Nuvarande generalsekreterare för FN, Ban Ki-Moon har i ett uttalande manat världens nationer och folk till enighet;
- Det kinesiska hoppet innebär att vi i resten av världen måste göra ett "mothopp". Vi kan inte låta nationer, religion eller gränser hindra oss nu. Klockan 07:00 GMT (15:00 kinesisk tid) den 14:e April 2009 måste detta mothopp ske över hela världen. Vi har då en chans att behålla vår underbara västerländska omloppsbana istället för ett okänt svart hål.

Enligt just inkomna nyheter från kinesisk underättelsetjänst planerar sekten nu även ett "mothopp" mot västerlänningarnas "mothopp". Väst står dock fast vid sina grundvärderingar att vi inte har något att göra ute i en okänd omloppsbana.

För de som vill bidraga till mothoppet i Stockholm har Mynttorget i Gamla Stan utsetts till samlingsplats. Eftersom det Kinesiska hoppet kommer ske kl 15:00 lokal tid, så måste det svenska hoppet ske åtta timmar efteråt, alltså kl 07:00 svensk tid, samt även ett hopp kl 07:15 för att kontra kinesernas mothopp. Se till att kontrollera dagstidningar och text-tv för varning om ytterligare mothopp till mothoppen.


Annons

Sune Svänglund

Fler artiklar av Sune Svänglund


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev