Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Två av Khaddaffis okända söner bor i Sverige.
Två av Khaddaffis okända söner bor i Sverige.

Tidigare okända söner till Khaddaffi funna

Publicerad: 2011-09-05

Muammar Khaddaffi gömmer sig på okänd plats.

Känt är att delar av hans familj gömmer sig i Algeriet, däribland några av hans söner. Det har rapporterats om Khaddaffis söner, att fler av dem har blivit dödade i strider, men det har varit oklart hur många söner han har. 

Det har visat sig att Khaddaffi har söner lite varstans. Europol har inringat två personer som tros vara Khaddaffis söner - i Sverige.

Lars-Åke Khaddaffi, 28 i Skövde anade ingenting innan han fick ett brev från Europol där det stod att alla hans tillgångar i SEB var frysta och att han hade fått utreseförbud:

- Morsan har alltid sagt att hon inte visste vem som var min farsa. Hon sade att hon var på Aiya Napa 1982 och träffade någon kille med solglasögon, invirad i ett storblommigt gardintyg. Så jag har alltid trott att det var Lasse Kronér som var min farsa.

- Alla dessa timmar jag har tvingat mig själv att kolla på "Dobidoo" för att få lite kvalitetstid med farsan. Alla dessa fredagskvällar. Bortkastade.

Göran Khaddaffi, 36, i Bromölla är lärare på Ekebyskolan och mitt under en kemilektion stormade två koffeinstinna nyutexaminerade poliser in för att gripa honom:

- Jag är fortfarande chockad. Polisen kom instormandes mitt under en kemilektion med 8b. Många av barnen blev rädda.

- Jag har inget med Khaddaffi att göra, förutom att min morsa låg med honom i solnedgången på en strand i Sunny Beach 1974. Det var tydligen jättefint, precis som hon hade tänkt sig att första gången skulle vara.

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev