Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
17 Juli 2024
 
Bröllopsbilderna skickades av misstag till Ratemypoo.com
Bröllopsbilderna skickades av misstag till Ratemypoo.com

Bröllopsfotografernas Don Quixote

Publicerad: 2009-10-07

Ett brittiskt nygift par har stämt sin bröllopsfotograf. De betalade honom dryga 16 000 kronor för att fota hela dagen, från det att bruden gjordes i ordning på morgonen till festen efter middagen. Fotografen Gareth Bowers skulle även se till att bröllopet filmades och att tackkorten skickades ut,

– Han verkade väldigt vettig. Han visade oss till och med album från bröllop han gjort tidigare, men nu tvivlar vi starkt på om det var hans arbete, säger Sylvia Day, 50 till Svenskbladet.

Inte undra på eftersom allting skulle komma att gå snett, allting gick väldigt snett.

När paret fick sina bilder kunde de knappt tro sina ögon. Knappt en enda av de 400 bilderna var användbara. På en av bilderna var brudgummens genitalier synliga och på ett annat fotografi av bruden syntes en kossa i bakgrunden.

Resten av bilderna visade sig vara bilder från Gareths kök samt en bild på avföring i en toalett, som visade sig vara Bowers egen toalett. Fotografen förklarar sig med att han måste ha blandat ihop  bilderna och att han i såna fall måste ha skickat bröllopsbilderna till sajten Ratemypoo.com

Inte nog med detta, när sedan tackkorten skickades ut hade fotografen stavat fel: "Tack för uppvaktningen – Slyvia and Mork".
 
– Det är inte bara det att bilderna är dåliga, de är ovärdiga ett bröllop, sa domaren Keith Earl till Svenskbladets utsände. Domaren dömde Bowers att betala tillbaka de 16.000 kronorna till paret efter att ha inspekterat fotografierna.

Bowers har nu fått öknamnet bröllopsfotografernas Don Quixote på grund av att han helt enkelt inte inser att han inte är kapabel till sitt yrke.


Annons

Sune Svänglund

Fler artiklar av Sune Svänglund


Annons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby