Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
20 Juli 2024
 
En makaber händelse i USA kan vara upptakten till världens undergång.
En makaber händelse i USA kan vara upptakten till världens undergång.

Attack i Miami första tecknet på stundande zombieapokalyps

Publicerad: 2012-05-29

En makaber kannibalattack inträffade på söndagen i Miami, USA. Svenskbladets expert Göran Stollerud hävdar att händelsen är det första tecknet på en stundade undergång.

Polisen i Miami sköt ihjäl en man som tuggade på en annan mans ansikte vid en motorväg. När gärningsmannen fick uppmaningen av den amerikanska polismannen att släppa offret vände han sig mot polisen och morrade. Enligt vittnen stod han bara där och stönade något om "brrraaainns", med köttbitar i munnen och en glasartad, tom blick.

Därefter fortsatte gärningsmannen att äta på offret vilket fick polismannen att skjuta honom. Men det fick inte mannen att avbryta angreppet varpå polisen fortsatte att skjuta.

Ett halvt dussin skott avlossades, enligt vittnen. Slutligen ett i huvudet vilket gjorde att gärningsmannen avled.

Polisen säger att kannibalen troligen hade överdoserat en ny form av LSD varpå han agerade som han gjorde. Offret som fick allvarliga skador vårdas på sjukhus, skriver amerikanska tidningar.

Göran Stollerud, virolog, domedagsprofet samt nyligen konverterad mayaindian är dock av en annan uppfattning. När han nås av den makabra kannibalnyheten från USA menar han på att händelsen indikerar på att en kommande undergång är nära.

- År 2012 är som bekant apokalypsens år. Det är precis så här zombieviruset sprids. Snart börjar folk insjukna med feber och sedan brakar helvetet löst.

Stollerud varnar nu för att hela mänskligheten är i fara då zombiens nu infekterade offer fördes till sjukhus. Han kommer enligt Stollerud att själv vakna upp efter döden och försöka angripa och äta andra offer på samma sätt.

- Dessa varelser är ingenting annat än ren motoriserad instinkt. Vi får inte invaggas i tanken att dessa är våra familjemedlemmar eller våra vänner. Det är de inte. De kommer inte att reagera på sådana känslor, menar Stollerud och avrundar med orden:

- De måste förstöras omedelbart genom ett skott i huvudet!


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev