Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Onsdag
28 September 2022
 
En makaber händelse i USA kan vara upptakten till världens undergång.
En makaber händelse i USA kan vara upptakten till världens undergång.

Attack i Miami första tecknet på stundande zombieapokalyps

Publicerad: 2012-05-29

En makaber kannibalattack inträffade på söndagen i Miami, USA. Svenskbladets expert Göran Stollerud hävdar att händelsen är det första tecknet på en stundade undergång.

Polisen i Miami sköt ihjäl en man som tuggade på en annan mans ansikte vid en motorväg. När gärningsmannen fick uppmaningen av den amerikanska polismannen att släppa offret vände han sig mot polisen och morrade. Enligt vittnen stod han bara där och stönade något om "brrraaainns", med köttbitar i munnen och en glasartad, tom blick.

Därefter fortsatte gärningsmannen att äta på offret vilket fick polismannen att skjuta honom. Men det fick inte mannen att avbryta angreppet varpå polisen fortsatte att skjuta.

Ett halvt dussin skott avlossades, enligt vittnen. Slutligen ett i huvudet vilket gjorde att gärningsmannen avled.

Polisen säger att kannibalen troligen hade överdoserat en ny form av LSD varpå han agerade som han gjorde. Offret som fick allvarliga skador vårdas på sjukhus, skriver amerikanska tidningar.

Göran Stollerud, virolog, domedagsprofet samt nyligen konverterad mayaindian är dock av en annan uppfattning. När han nås av den makabra kannibalnyheten från USA menar han på att händelsen indikerar på att en kommande undergång är nära.

- År 2012 är som bekant apokalypsens år. Det är precis så här zombieviruset sprids. Snart börjar folk insjukna med feber och sedan brakar helvetet löst.

Stollerud varnar nu för att hela mänskligheten är i fara då zombiens nu infekterade offer fördes till sjukhus. Han kommer enligt Stollerud att själv vakna upp efter döden och försöka angripa och äta andra offer på samma sätt.

- Dessa varelser är ingenting annat än ren motoriserad instinkt. Vi får inte invaggas i tanken att dessa är våra familjemedlemmar eller våra vänner. Det är de inte. De kommer inte att reagera på sådana känslor, menar Stollerud och avrundar med orden:

- De måste förstöras omedelbart genom ett skott i huvudet!


Annons

Kjell Kriminell

Fler artiklar av Kjell Kriminell


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 13 kommentarer

HAHAHAHA, Det här är det roligaste jag läst på länge
Jag gick nästan på det här tills jag kollade ordentligt på eran logga.....haha Dagens Svenskbladet....haha

Eazy.Access, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Amerikaner..
Självklart händer det i USA där allt som ska hända, händer. Nä,bra försök där men det finns inget övertygande eller bevis som lyfter fram skribentens artikel-försök till så kallad gossip.

Buddah, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Dra inte alla zombisar över en kam
Alla zombisar äter faktiskt inte mänskokött. En som tuggade på min framlidne make övertygade jag faktiskt om vegetarianismens fördelar. Nu håller han mest till vid komposten och är jättelycklig!

Brittinger Groddker, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Var det bra?
Hahahahaaaa! Trodde DU ja. Men vi hade faktiskt laddat vattenpistolen med lösa skott. Var är grannen, förresten. Var inte han här nyss...

Anders Svedberg, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Var det bra?
Hej. Nu har jag skjutit alla mina familjemedlemmar med ett skott var i huvudet. Var det rätt uppfattat? Tycker min granne tittar så konstigt på mig. Eller är han också zombie?

Anna Svedberg, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Helfoder för hund och baby
Twingly BlogRank