Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Tisdag
4 Oktober 2022
 
Nu slaktar jägare kråkor och andra smådjur i massor.
Nu slaktar jägare kråkor och andra smådjur i massor.

"Vi ska skjuta alla jävla djur!"

Publicerad: 2010-01-03

I efterspelet till den omdebatterade vargjakten har nu jägare börjat att skjuta alla möjliga sorters djur för att hålla sig sysselsatta. Enligt Naturvårdsverkets beslut fick 27 vargar skjutas under jakten, uppdelade i kvoter för fem län. Av dessa kvoter återstår nu endast tre djur; två i Gävleborg och ett i Hasselforsreviret norr om Laxå i Örebro län.

Kvotan fylldes snabbt och vargjakten i Dalarna och Värmland tog slut samma dag som den började och detta gör att många jägare nu känner sig besvikna.

- Jag känner mig snuvad på konfekten, detta skulle vara en stor händelse, vi skulle gå ut i skogen ett par dagar på raken, spåra, snusa, dricka kaffe och prata skit. Men nu tog det slut på bara en dag, vad ska vi ägna oss åt nu? Jag kräver nytt villebråd! berättar jägaren Adolf Tyskström för Svenskbladet.

Tyskström menar att antalet djur som licensjakten omfattade var på tok för liten;
- En vargstam om 210 djur, det är ju ofattbart vad de beslutar där i Stockholm. En vargpopulation om 4-5 stycken räcker gott och väl, om det fanns någon som helst rättvisa så borde vi få skjuta av ytterligare 205 vargar.

- Djuren är väl inte viktigare än oss människor, någon måtta får det vara, att skjuta ihjäl levande varelser är en fin tradition man ska värna om! tillägger Tyskström upprört och Svenskbladets utsände får backa för att inte träffas av de salivdroppar som stänker från hans mun när han

Tyskström menar att man genom att slakta djuren godtyckligt för nöjes skull säkerställer dess existens och breddar dess genpool. Dessutom finns också en mängd olika vardagspraktiska skäl till att skjuta djuren.

- Kråkorna stör en tidigt på morgonen med sitt jävla kraxande och kaninerna äter upp grönsaker och sånt som vi odlar. Rådjuren trampar i våra rabatter, ekorrarna samlar ekollon, grävlingarna gräver gropar och igelkottarna skrämmer våra barn.

- Vi ska helt enkelt mörda alla jävla djur, allt som rör sig!
skriker Tyskström och vid det här laget har han fradga i mungiporna, Svenskbladets utsände väljer att avsluta intervjuen innan något oförutsett våldsamt händer.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Relaterade länkar: SvD SvD2 DN DN2
Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 14 kommentarer

HAHA MORD IS LIFE
Jag dödar dagligen, man som kvinna, människa som djur. När jag inte finner varelser att döda brukar jag slänga omkull ett träd. Hoppas på att få ett kalhygge i hela sydamerika. LIVET SKA BESTÅ AV INDUSTRI OCH DÖD

Nils Sundberg, (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Kul att mörda!
Jag mördade en sork nyss.Det är ju fan patetiskt hur de små djävlarna piper innan de går hädan hahaha.Ska nog ge mig på nåt större djur nästa gång.Kul som fan!

Greger Eckerstm, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Har du någonsin hört talas om RESPEKT, Tyskström?
DJUR HAR LIKA MYCKET RÄTT ATT LEVA SOM DU. DON'T FUCK WITH MOTHER EARTH.

TI-ODIO-PEZZODIMERDA, (för 43 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

KNULLADE mongon
ja gilar hestar

Neger hassan, (för 47 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

du
Jävlar idioter jag ska döda er i så fall

anonym, (för 50 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank