Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
10 2023
 
"Ja... eh.. vi ska bara gå in i det andra rummet en kort liten stund bara."
"Ja... eh.. vi ska bara gå in i det andra rummet en kort liten stund bara."

Swingerspar "glömde" byta partners under träff

Publicerad: 2012-02-10

Swingerskulturen har gjort sitt intåg bland svenska par.

"Swingers" är ett engelskt begrepp som betyder att man träffar andra par för att byta partners. 

På torsdagskvällen hade Marie, 29, och Jonas, 31, skaffat barnvakt för att träffa Richard, 39, och Annika, 37, för en så kallad "swingersträff". Utan att träffas innan hade de bestämt sig för att ses på torsdagskvällen.

Marie och Jonas hade problem med att lämna barnen till barnvakten och därför var de aningens försenade hem till Richard och Annika i Huddinge söder om Stockholm. Marie berättar:

"Jo, vi var lite sena, och jag märkte att Richard, som tog emot oss i dörren var lite sur för det."

"Men vi kom med en flaska gott, vitt vin och glatt humör, så det räddade situationen. För då, ska sägas."

"När Jonas, min man, frågade om ett fotografi som hängde på väggen visade det sig att det var ett fotografi på Richards gamla husdjur, ett marsvin eller nåt sånt, som dött på ett mycket brutalt sätt. Det var kanske inte helt rätt för situationen. Men jag måste säga att han dolde tårarna väl."

"Efter att vi ätit lite snittar och Jonas svept två glas vin, så tänkte vi att vi kunde börja göra det vi kom dit för. Vi var ju lite pirriga, liksom."

"Jag tycker verkligen om musik, så det kändes väldigt bra när Annika gick bort till skivspelaren som stod på golvet och tryckte igång den. Men, med tanke på situationen kanske jag hade gjort ett annat musikval."

Medan temalåten till Benny Hill spelades började Annika plötsligt dansa framför Marie, en dans som Marie inte var helt bekväm i:

"Alltså jag gillar verkligen dans, och går gärna på baletten eller går ut och dansar själv, och jag har inget emot folk som försöker, och jag vill inte skylla ifrån mig, jag som sjuksköterska borde ha sett det, men det var svårt att se när Annikas dans gick från dans till det där epilepsianfallet".

"Men när Annikas kramper upphört tänkte vi ju att det var dags att försöka komma i stämning, inför det vi avtalat att göra. Men jag vill verkligen inte beskylla Annika och Richard för något, det är knepigt att planera och lägga livspussel, det var ju bara lite dålig tajming att deras inneboende kom hem och försökte börja sälja Blandaren till oss. Och det underlättade ju inte att de bor i en etta. Men det är ju inte lätt".

"Till slut drog jag med Jonas in på toaletten, så att vi kunde snacka ihop oss. Vi var tvungna att göra något. Så att jag fejk-stönade medan Jonas slog med handen invirad i en handduk mot toalettdörren i ökande takt. Sedan nöp vi varandra i kinderna och så gick vi ut och ursäktade oss, men att vi glömde att fråga om de ville med och att vi måste åka hem."

Annika och Richard, som bjöd hem Marie och Jonas till sig berättar hur de upplevde det hela:

"Alltså jag var helt chockad först när jag öppnade. De var så jävla fula och oattraktiva att jag blev arg, inte alls som de sett ut på bilderna, så vi försökte få de att fatta att vi inte ville ha dem här", menar Richard.

Annika fortsätter: 

"Richard fejkade att han började gråta och jag försökte skrämma bort dem med Benny Hill-temat och ett fejkat epilepsianfall, men de verkade inte fatta det. Till slut ringde vi hit en kompis till Richard som vi vet luktar jättemycket svett och som säljer Blandaren. Men de verkade gå igång på det, för de gick in på toaletten tillsammans och kom ut helt rosiga om kinderna efteråt."

 

 


Annons

Oddjob Svensson

Fler artiklar av Oddjob Svensson


Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam