Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
1 Oktober 2022
 
Dagen efter innehåller årets mesta ågren per capita. t.v. uppe: idag ångerfull snoppman. t.v. nere: idag ångerfull Jimmie Åkesson. t.h. medioker midsommarstång med  f.d. coola men idag ångerfulla Rickard Svedje och okänd posör.
Dagen efter innehåller årets mesta ågren per capita. t.v. uppe: idag ångerfull snoppman. t.v. nere: idag ångerfull Jimmie Åkesson. t.h. medioker midsommarstång med f.d. coola men idag ångerfulla Rickard Svedje och okänd posör.

Rickard Svedje, 24, löfte dagen efter midsommar: ”ska aldrig mer dricka”

Publicerad: 2013-06-22

Efter en ”bakfylla som inte är av denna värld” har Rickard Svedje kommit till insikt om midsommarens förfärliga konsekvenser.

- Jag vaknade med ansiktet i en blöt sörja, för att sakta komma till sans att det var en spya. Dessvärre var det inte ens min egen verkar det som utan Henkes som däckat bredvid mig.

Mat kanske i övermorgon
- Men värst av allt är bakfyllan. Jag kan inte ens lukta på mat utan att känns spyan i halsen igen. Det kommer ta minst till imorgon innan darrningarna släpper och minst till på måndag innan jag kan få i mig en kebabrulle, säger Rickard Svedje ångerfullt.

- Jag ska aldrig aldrig mer supa. Jag ska aldrig mer röra spriten. midsommar är förjävligt asså. Varje år samma sak men nästa år lovar jag att jag inte ska supa.

Därför är midsommar ok
Göran Stollerud, professor i komparativ etnologi och samlare av ölbongsyoutubeklipp, förklarar:
- Midsommar toppar det mesta vad gäller våldtäkter, slagsmål, rattonykterhet och familjetragedier. Hade muslimerna firat Eid så som vi firar midsommar hade landet lamslagits av moralpanik utan dess like. Men nu är det vi själva som står för svinerierna, så då är det inte så farligt helt enkelt.  


Annons

Sune Holm

Fler artiklar av Sune Holm


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 3 kommentarer

Lite sprit har väl ingen dött av...
Jag tycker folk kan lova att sluta röka hasch och annat knark istället.

Joseph G Bjrnemyr, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Bang on!
Ha ha, klockrent. Jag ska heller aldrig mer dricka! Aldrig. Men allvarligt, det värsta är att vi är lite stolta över att vi ballar ur som vi gör på midsommar.

Urban, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Nästa år ska jag satsa på brudarna
Om jag skiter i att supa så tror jag att jag kommer att ha större chans på tjejerna. Min kompis Sven, som kör bilen får altid knulla på midsommar. Nu senast en apfull fjortis från Haninge, oskuld igår, nyspräckt idag.

Rickard Svedje, (för 40 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank