Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
22 Juni 2024
 
Tjejen i kontaktannonsen visade sig vara jtteful.
Tjejen i kontaktannonsen visade sig vara jtteful.

"Snygg" tjej i kontaktannons var ful

Publicerad: 2011-05-20

Under April månad besökte en man från Göteborg dejtingsidan Mötesplatsen. Mannen sökte endast efter annonser där kvinnorna använt orden "snygg" eller "attraktiv" för att beskriva sig själva.

Efter ett par kvällars surfande på sidan fick mannen kontakt med en 30-årig kvinna i Falkenberg, och efter att ha utbytt ett antal mail bestämde de sig för att träffas i Göteborg första veckan i Maj.

Mötet gick dock inte som planerat, när kvinnan kom fram och hälsade på den väntande mannen kände han inte igen henne från annonsen. Istället för att inleda en trevlig date bad mannen istället kvinnan att avlägsna sig eftersom han "väntade på en tjejkompis", först efter att kvinnan berättat varför hon var där uppdagades missförståndet.

Mannen själv berättar om händelsen;
- Det stod att hon var snygg men hon var ful, jag har blivit lurad! Bilden hon använde i annonsen var säkert tio år gammal!

Till en början försokte mannen få en ursäkt från kvinnan, men hon vägrade be om ursäkt och mannen uppger nu att hon vägrar svara på hans mail. Istället har han nu vänt sig direkt till dejtingsidan Mötesplatsen för att få en officiell ursäkt:
- De måste ta sitt ansvar, fler har säkert blivit lurade, i det här fallet var kvinnan ful som stryk!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Svenskbladet är lugnt ... säger Liam