Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Fredag
30 September 2022
 
Tjejen i kontaktannonsen visade sig vara jätteful.
Tjejen i kontaktannonsen visade sig vara jätteful.

"Snygg" tjej i kontaktannons var ful

Publicerad: 2011-05-20

Under April månad besökte en man från Göteborg dejtingsidan Mötesplatsen. Mannen sökte endast efter annonser där kvinnorna använt orden "snygg" eller "attraktiv" för att beskriva sig själva.

Efter ett par kvällars surfande på sidan fick mannen kontakt med en 30-årig kvinna i Falkenberg, och efter att ha utbytt ett antal mail bestämde de sig för att träffas i Göteborg första veckan i Maj.

Mötet gick dock inte som planerat, när kvinnan kom fram och hälsade på den väntande mannen kände han inte igen henne från annonsen. Istället för att inleda en trevlig date bad mannen istället kvinnan att avlägsna sig eftersom han "väntade på en tjejkompis", först efter att kvinnan berättat varför hon var där uppdagades missförståndet.

Mannen själv berättar om händelsen;
- Det stod att hon var snygg men hon var ful, jag har blivit lurad! Bilden hon använde i annonsen var säkert tio år gammal!

Till en början försokte mannen få en ursäkt från kvinnan, men hon vägrade be om ursäkt och mannen uppger nu att hon vägrar svara på hans mail. Istället har han nu vänt sig direkt till dejtingsidan Mötesplatsen för att få en officiell ursäkt:
- De måste ta sitt ansvar, fler har säkert blivit lurade, i det här fallet var kvinnan ful som stryk!


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Läsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 9 kommentarer

Re: EPIC FAIL
Man måste alltid bestämma sig för om man ska tänka med kuken eller snoppen. För övrigt är tjejen på bilden inte alls ful, det är bara det att på bilden är hon svettig, har en konstig grimas och någon slags sumubrottarfrisyr. Till och med Carin da Silva skulle vara halvsnygg på de villkoren.

Max Böge-Jensen, (för 35 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Så enkelt är det inte
Varför skulle vissa har rätt att kalla sig snygga och andra MÅSTE kalla sig fula? Utseende tycker vi alla olika om, det är individuellt. Det är INTE självklart vem som är snygg. Jag har personligen hört personer säga "hon där är snygg", men jag tyckte det inte själv. Bildernas kvalite varierar också. Ibland ljuger dom - positivt eller negativt. Jag tror att vissa individer därute TROR att dom är snyggare än vad dom är. T ex den här killen...

Anton , (för 39 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

idiot
vill se hur den där killen ser ut själv.

maja, (för 42 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

störd kille
Driver han? Fan vad kränkt denna kvinna blir för att denna man var så j*vla utseendefixerad. Jag menar visst hon såg inte ut som på bilden men ser någon tjej lika snygg ut i verkligheten som de gör på bilderna? Det är väl hans ansvar att t.ex. be henne att skicka fler bilder på sig själv, visa sig i cam osv? Att säga att hon ska be om ursäkt? vad är hans problem, kunde han inte bara säga att han inte ville träffas mer och typ säga "du är inte min typ" eller något?

lisa, (för 42 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

EPIC FAIL
I situationer som detta är det upp till killen om han ska tänka med kuken eller knoppen.

Ugly Betty, (för 45 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!
Twingly BlogRank