Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet på Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Lördag
13 April 2024
 
Ett så kallat legendariskt överfall av orcher enligt källor från SJ
Ett så kallat legendariskt överfall av orcher enligt källor från SJ

SJ Pressat efter förseningar - "Vi kan inte rå för att det är orcher på spåren"

Publicerad: 2022-11-21

Det kraftiga snöfallet har ställt till problem i trafiken och en rad tågavgångar har ställts in under måndagen, SJ vill dock inte medge att snön har påverkat trafiken.

Istället hävdar SJ:s avdelning för information och propaganda att förseningarna beror på blodtörstiga snöorcher som överfallit diverse tåg.

- Under det kraftiga snöfallet och den låga temperaturen så väcktes orcherna ur sin dvala, dom är nämligen annorlunda från människor, dom tycker om kyla och dom piggnar till av den, påstår en anonym talesperson för SJ.

- Alla vet ju att orcher är hungriga efter att a vaknat från sin dvala, och då begav dom sig ut för att överfalla tåg, råna Pressbyråer och sånt där otyg som dom hittar på.

- Vi letar febrilt efter Alvkavalleri som kan patrullera våra järnvägsrutter, men det är knepigt eftersom Alver är skygga varelser, det går liksom inte att bara ringa upp dom eller boka dom via en app,
förklarar talespersonen.

Kritiker menar dock att SJ ska ta sig i kragen och sluta hitta på ursäkter eftersom det snö inte är ett nytt fenomen, och händer  varje jävla år och dom borde lära sig hur man hanterar det någon gång.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Slipp hängpattarna - köp en korsett från Bella-Jane!