Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
10 2023
 
Alla br prova p bilsex innan de dr.
Alla br prova p bilsex innan de dr.

RFSU ger ut bilsexguide

Publicerad: 2009-04-11

RFSU ger nu ut guiden "Så har du bilsex", guiden är statligt sponsrad och har kostat 3,2 miljoner kronor att skapa. Alla gymnasiestuderande i Sverige ska nu få ett exemplar av guiden som främst vänder sig till unga personer med körkort.

Guiden kommer att finnas kostnadsfritt via både nedladdning och beställning via RFSUs hemsida samt Motormännens Riksförbunds hemsida.

Annika Sääkosug presstalesmanskvinna och sexolog vid RFSU kommenterar;
- Visserligen är vi Sverige relativt öppna med våra relationer men det finns fortfarande flera familjer där en öppen sexuell relation inte accepteras av föräldrarna, det kan röra sig om starkt troende familjer eller kanske invandrarfamiljer där föräldrarna kommer från kultur där sexuella relationer innan äktenskapet inte accepteras. I dessa fall kan bilsexguiden bli en räddning.

Sääkosug tillägger även;

- Naturligtvis är guiden inte bara avsedd för ungdomar utan kan användas av vem som helst som känner lust att piffa upp sitt sexliv, i dessa kristider är bilsex dessutom en helt gratis och jätterolig aktivitet, berättar Sääkosug som även påpekar att hennes favoritställning är Doggy style upptryckt mot en kall bilruta samt att kondom är det säkraste sättet att skydda sig vid tillfälliga sexuella förbindelser.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Annons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev