Dagens Svenskbladet
Svenskbladets Officiella Twitter-kanal
Svenskbladet p Facebook
Senaste nytt - RSS feed
Svenskbladet via RSS
Söndag
2 Oktober 2022
 
Alla bör prova på bilsex innan de dör.
Alla bör prova på bilsex innan de dör.

RFSU ger ut bilsexguide

Publicerad: 2009-04-11

RFSU ger nu ut guiden "Så har du bilsex", guiden är statligt sponsrad och har kostat 3,2 miljoner kronor att skapa. Alla gymnasiestuderande i Sverige ska nu få ett exemplar av guiden som främst vänder sig till unga personer med körkort.

Guiden kommer att finnas kostnadsfritt via både nedladdning och beställning via RFSUs hemsida samt Motormännens Riksförbunds hemsida.

Annika Sääkosug presstalesmanskvinna och sexolog vid RFSU kommenterar;
- Visserligen är vi Sverige relativt öppna med våra relationer men det finns fortfarande flera familjer där en öppen sexuell relation inte accepteras av föräldrarna, det kan röra sig om starkt troende familjer eller kanske invandrarfamiljer där föräldrarna kommer från kultur där sexuella relationer innan äktenskapet inte accepteras. I dessa fall kan bilsexguiden bli en räddning.

Sääkosug tillägger även;

- Naturligtvis är guiden inte bara avsedd för ungdomar utan kan användas av vem som helst som känner lust att piffa upp sitt sexliv, i dessa kristider är bilsex dessutom en helt gratis och jätterolig aktivitet, berättar Sääkosug som även påpekar att hennes favoritställning är Doggy style upptryckt mot en kall bilruta samt att kondom är det säkraste sättet att skydda sig vid tillfälliga sexuella förbindelser.


Annons

Birger Ollonborg

Fler artiklar av Birger Ollonborg


Lsarnas kommentarer
Antal kommentarer: av 29 kommentarer

Re: Re: Fubb!
Löjligt ytlig analys för att avfärda cunnilingus. Kanske kvinnlig njutning är motbjudande eller på annat sätt principiellt fel enligt ditt sätt att se på saker och ting?

Janne Vajsing, (för 34 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Fubb!
Klart han inte går ner. Ser man på mannens och kvinnans anatomi så ser man ju helt klart att kvinnans mun är skapt på ett sådant vis att det den passar bra ihop med mannens penis. Så är inte fallet om man ser tvärtom. Alltså, kvinna går ner på man, fullt naturligt. Man går ner på kvinna, onaturligt!

Natuligt, (för 42 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: Re: RFSU?
rfsl har inget med saken att göra, "Riksförbundet för sexuellt likaberättigande", dvs hbt är inte ansvariga för skolans sexualutbildning

Ngon, (för 48 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Re: RFSU?
Först av allt vill jag säga att jag tror att vi står långt ifrån varandra vad det gäller våra åsikter. Den andra saken jag vill säga är att du antagligen blandat ihop RFSU med RFSL, korkskalle

Matte, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentar

Firemonkey.blogg.se
Hahahaha, och NATURLIGTVIS fiskade man in ett par roliga kommentarer från vårt avlånga lands urbota idiotiska befolkning.. Priceless. (HÅller även med signaturen Fubb! Det var faktiskt en av de första sakerna jag tänkte på också!

Firemonkey.blogg.se, (för 58 år sen) Svara kommentar Svara kommentarAnnons
Cuzz Cazooka
Prenumerera på Dagens Svenskbladets Nyhetsbrev
Twingly BlogRank